Denní horoskop BÝKA na 14. 9. 2022

Býk 14. 9. 2022

Zůstaňte dnes pozitivní a zářiví, Býci. Dnešní den je pro vás skvělý, abyste převzali kontrolu nad situací. Spojte se s ostatními při skupinových projektech a neváhejte nabídnout svůj tvůrčí příspěvek. Nechte vyjít umělce, který je ve vás, a rozvíjejte tento talent jakýmkoli způsobem. Udělejte si čas na dlouhé rozhovory s lidmi týkající se nedávných událostí. Máte se o co podělit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes nemáte jinou možnost než udělat odvážný krok vpřed směrem, který si až příliš dobře uvědomujete, ale snažíte se ho nepřipouštět. Planetární konjunkce vás nutí ještě jednou se podívat a při této příležitosti cítíte pokušení vydat se právě touto cestou. Vůbec toho nebudete litovat, protože nabízí ještě více, než si dokážete představit.

Práce

Ať už si to uvědomujete, nebo ne, řídí se vaše chování věcmi, které jste viděli ve filmech, v televizi nebo četli v časopisech. Nyní si uvědomujete, že to nemusí být ten nejchytřejší vzor. Přehodnoťte svůj přístup.

Peníze

Díky harmonickému aspektu můžete být v pokušení oslavovat jako první. Ale vzhledem k okolní šťastné energii je lepší nejprve najít způsob, jak z ní těžit. Astrální aktivita bude mít vliv na cestování, učení a duchovno, což naznačuje, že nastane čas hledání způsobů, jak rozšířit svůj trh. Pokud nabízíte výrobek nebo službu, které by se mohly prodávat v zahraničí, uskutečněte to právě teď. Pokud potřebujete pomoc, poraďte se s obchodním zástupcem.

Zdraví

Pokud se dnes cítíte přetíženi, oddejte se svým pečovatelským vlastnostem, abyste se ochránili před jakoukoli újmou. Netlačte na sebe. Pokud se můžete věnovat nějakému druhu cvičení, doporučujeme to, ale nezapomeňte, že odpočinek je stejně důležitý jako aktivita. Dopřejte si horkou koupel s kapkami levandulového oleje a udělejte si čas sami na sebe, pište si deník nebo poslouchejte hudbu. Způsob, jakým se k sobě chováme, když se cítíme pod psa, hluboce ovlivňuje naše zdraví.

Přečtěte si také