Denní horoskop BÝKA na 15. 12. 2022

Býk 15. 12. 2022

Zvýšená představivost a vynalézavost by mohly přinést nové myšlenky, jak se prosadit ve finanční oblasti. Praktické informace z vnějších zdrojů se spojí s vhledem a přinesou vám užitečné nápady. Než podniknete nějaké kroky, vše pečlivě zvažte. Buďte otevření radám a doporučením druhých. Ať už se rozhodnete udělat cokoli, dnešek slibuje velké štěstí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika dnes ožívá. Zdá se však, že navzdory svému úžasnému potenciálu je láska nastavena na rozkvět. V programu se skrývá náznak nepotismu a také příslib pomoci s velkými problémy a slibnými otázkami. Přesto je v atmosféře stále cosi obzvlášť sladkého a něžného.

Práce

Neváhejte a předveďte své dovednosti ještě dnes. Ať už pracujete na svém životopisu, absolvujete virtuální pohovor nebo si píšete se svým současným šéfem, nezapomeňte zdůraznit své nejsilnější stránky. Vytrubujte do světa - nikdo jiný to za vás neudělá.

Peníze

Vaše energie směřuje ke skupinám, politice a samostatnému podnikání. Máte všechny přátele a kontakty, které potřebujete k zahájení nového podniku, ať už jde o produkt, službu nebo projekt v současném zaměstnání. Poznáte také nové lidi, kteří vám mohou pomoci dostat se tam, kde chcete být finančně. Zároveň rozšiřujete a proměňujete svůj svazek s dalšími lidmi. Máte všechny nástroje, které potřebujete k tomu, abyste se dostali dopředu.

Zdraví

Planety vám jemně posílají zprávy, které vám prospějí. Současný tranzit je vhodný pro setkávání s přáteli a obecně pro společenský život, pokud je to možné. Jste vybízeni k tomu, abyste jemně přijali to, co v životě chcete a potřebujete - což je rozhodující krok ke zdraví a štěstí. V této době se také zmírní odsuzující stránka vaší povahy. Možná se budete chtít vyhnout rozhovorům s přáteli "u šálku kávy" a místo toho se raději vydáte na společnou procházku.

Přečtěte si také