Denní horoskop BÝKA na 16. 12. 2022

Býk 16. 12. 2022

Možná dnes hodně mluvíte, ale to je přirozené. Máte toho hodně na srdci, tak proč to neříct? Svého dosáhnete bez větší námahy. Užívejte si a neváhejte se k sobě chovat tak, jak si zasloužíte. Važte si sami sebe a ostatní si budou vážit vás. Seďte rovně a buďte hrdí na to, kým jste.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Probíhají nejrůznější triky a iluze. Nic není takové, jak se zdá, a to včetně jistého romantického setkání. Ta osoba se vám může zdát větší než život a kouzelně tajemná až k neuvěření. Mohlo by se stát, že se necháte strhnout přílivem a odlivem, který se vymyká vaší kontrole, ale nevzdávejte se úplně. Počkejte, až dotyčnou osobu poznáte mnohem lépe.

Práce

Nestrkejte nos do situace, o které nic nevíte. V souvislosti s vaší prací dnes dochází ke změnám a napětí pravděpodobně vzroste. Nepřispívejte k tomuto napětí tím, že budete slídit a hledat odpovědi na otázky, které vám nepřísluší.

Peníze

Vaše energie směřuje ke skupinám, politice a samostatnému podnikání. Máte všechny přátele a kontakty, které potřebujete k zahájení nového podniku, ať už jde o produkt, službu nebo projekt v současném zaměstnání. Poznáte také nové lidi, kteří vám mohou pomoci dostat se tam, kde chcete být finančně. Zároveň rozšiřujete a proměňujete svůj svazek s dalšími lidmi. Máte všechny nástroje, které potřebujete k tomu, abyste se dostali dopředu.

Zdraví

Pozornost, kterou věnujete svému tělu, se projeví jak v interiéru, tak v exteriéru. Vnější výsledky vás příliš nezajímají, i když pozitivní komentáře, které získáte, vám jistě zvednou sebevědomí. Obecně usilujete o vnitřní harmonii, která zvyšuje vaši pohodu. Jste informováni o záležitostech, jako je ekologické zemědělství, a o tom, co vaše komunita dělá pro podporu takových věcí? Vaše angažovanost a přispívání k těmto otázkám přímo ovlivňuje váš pocit pohody. Přemýšlejte o tom.

Přečtěte si také