Denní horoskop BÝKA na 17. 10. 2022

Býk 17. 10. 2022

Blížící se společenská událost, kterou se chystáte uspořádat u vás doma, by vás mohla inspirovat k drobným úpravám. Možná se rozhodnete vymalovat nebo přidat nějaké nové rostliny či obrazy. Vaše estetické cítění je dobré, tak to neodkládejte. Udělejte to, dokud vaše fantazie volně proudí. S výsledkem budete velmi spokojeni a neztratí se ani u vašich hostů!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná bude chvíli trvat, než vám toto poselství dojde, ale doufejme, že pokud se na vás hvězdy usmívají, dojde k tomu. Někdo si dává záležet na tom, aby upoutal vaši pozornost, ale vy jste si toho zatím nevšimli. Pod dnešní magickou záštitou vám to možná dojde. A až se tak konečně stane, budete nadšení!

Práce

Několik následujících měsíců budete důvěřivější. Snadno se necháte ovlivnit názory jiných lidí. S jedním člověkem si budete myslet jedno a v přítomnosti někoho s opačným názorem budete věřit úplně něčemu jinému.

Peníze

Čeká vás nádherné a příznivé období s podporou ve vašem domě cestování, vyššího vzdělání a metafyziky. Štěstí plus skvělé nápady a transformace znamenají, že jste schopni vydělat mnohem více peněz v oborech, jako je právo, vydavatelství a psaní, a prosadit se i v zahraničí. Přemýšlejte, jak své poselství předat širšímu publiku, a peníze budou následovat.

Zdraví

Dokážete ze složité situace vytěžit maximum, a tak vám často uniká, jak moc jste ochotni pracovat na pozitivním přístupu. Někdy však může být užitečné všimnout si, co se vám na dané situaci nelíbí. Dovolte si někdy pocítit zklamání. Ne vždy je na vás, abyste z toho "vytěžili maximum". Cvičte se v tom, abyste si svůj pozitivní přístup a sílu vůle šetřili pro situace, které si to skutečně zaslouží.

Přečtěte si také