Denní horoskop BÝKA na 17. 9. 2022

Býk 17. 9. 2022

Když už jste si mysleli, že je vše vyřešeno, život se otočí jiným směrem. Dnešek přináší další z těchto zvratů, takže se držte, Býci. Možná obdržíte informaci, která bude mít dramatický dopad na váš život. Možná se vám naskytne příležitost přestěhovat se do jiného státu nebo země. Možná se rozhodnete uzavřít sňatek. Jedno je jasné - vaše budoucnost vypadá slibně!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte příležitost přivést svého partnera k rozumu. Určitý rozhovor je životně důležitý a vy ho už nemůžete déle odkládat, zejména proto, že se zdá, že váš přítel má jistou záležitost úplně špatně. Stačí, když ho v této jediné věci uvedete na pravou míru, a spousta dalších otázek bude zároveň zodpovězena.

Práce

Je čas udělat pořádek v rozptýlených myšlenkách. Je na čase, abyste si udělali pořádek. Mnoho vaší energie bylo v poslední době promarněno, protože se rozbíhá do stovek různých směrů. Nyní je třeba, abyste se vědoměji soustředili.

Peníze

Díky harmonickému aspektu můžete být v pokušení oslavovat jako první. Ale vzhledem k okolní šťastné energii je lepší nejprve najít způsob, jak z ní těžit. Astrální aktivita bude mít vliv na cestování, učení a duchovno, což naznačuje, že nastane čas hledání způsobů, jak rozšířit svůj trh. Pokud nabízíte výrobek nebo službu, které by se mohly prodávat v zahraničí, uskutečněte to právě teď. Pokud potřebujete pomoc, poraďte se s obchodním zástupcem.

Zdraví

Vědět, kdy se zastavit a kdy pokračovat, může být skutečným zdrojem úzkosti. Představte si kozlíka na hoře, který si není jistý svým dalším krokem! Ostatní mohou říkat, že děláte z ničeho velkou vědu, ale uvnitř cítíte úzkost. Nevšímejte si jich! Svou úzkost však neignorujte. Vytvořte si zvyk dělat věci, které uvolňují napětí a uklidňují vaši úzkost. Naplánujte si čas, kdy se budete nějakým způsobem hýčkat, a dodržujte ho: je to preventivní opatření, ne lék na příznaky!

Přečtěte si také