Denní horoskop BÝKA na 18. 11. 2022

Býk 18. 11. 2022

Vaše laskavost a dobré chování by se vám dnes mohly vyplatit. Někdo, kdo si vás velmi váží, vám může nabídnout příležitost k postupu, která zvýší vaše příjmy. Možná se s touto osobou znáte již dlouho a dobře se vám spolupracuje. Tato příležitost by měla být vítaná a neměla by vás zastrašovat. Jděte do toho! Pokud tak učiníte, budoucnost bude růžová.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je čas obléknout si spíše ten úžasně romantický outfit než obvyklé černé a černější oblečení. Možná se také rozhodnete sundat si tmavé brýle a odstranit z tváře ten kamenný úsměv, kvůli kterému je těžké poznat, zda jste šťastní, nebo máte problém s nějakou částí anatomie. Pro jednou se prostě zamilujte!

Práce

Nemyslete na pracovní záležitosti. Myšlenky na práci vás budou jen rozčilovat a frustrovat. Pokud dnes musíte být v práci, snažte se nedělat žádné vlny. Co nejvíce se vyhýbejte kontaktu s ostatními. Hádky jsou pravděpodobné.

Peníze

Čeká vás doba zvažování. Vaše vztahy se vyostřují a vy přemýšlíte o tom, kdo k vaší existenci něco přidává a kdo jen bere. Tento proces tříbení vám pomůže profesně postoupit, protože ponechává více prostoru pro nové svazky, a pomůže vám vydělat více peněz, protože svůj čas věnujete prospěšným činnostem, jako je komunikace a iniciování nových projektů.

Zdraví

Dnešní aspekt vám připomíná věci, které jste cítili už dávno. Možná jste v loňském roce zažili chvíle, kdy jste se potřebovali někomu vyjádřit, ale z nějakého důvodu jste neměli pocit, že to dokážete. Nebo jste možná chtěli udělat něco hezkého pro sebe a stále jste to odkládali. Využijte dnešek k tomu, abyste se soustředili na své emoce, všimněte si, kde jsou ve vašich pocitech překážky a kde jste zanechali drsné místo. Potěšte se výživným jídlem.

Přečtěte si také