Denní horoskop BÝKA na 2. 12. 2022

Býk 2. 12. 2022

Ponořte se do hloubky. Tento den není vhodný pro pobyt v mělkých vodách. Tohle je den, kdy se můžete vydat za hranice svých běžných možností. Přestože vše, co děláte, může být doprovázeno velkým emocionálním nábojem, nechť je to vzrušení, které pohání vaši vášeň, a ne důvod k zastavení. Začít může být těžké a možná budete chtít strávit den v posteli. Jakmile se do toho pustíte, může být těžké zpomalit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek bude jedním z těch dnů, kdy budete moci trochu fantazírovat a trávit čas přáním a přemýšlením o romantice, která kdysi byla nebo která by možná mohla být. Pokud však chcete ze svého současného vztahu vytěžit co nejvíce, možná bude užitečnější přemýšlet o zlepšení toho, který máte, než doufat ve věci, které možná nikdy nebudou.

Práce

V oblasti kariéry jste dnes v nerovnováze. Když se zamyslíte nad uplynulými dny, uvědomíte si, že podstatou je, že vás vaše práce emocionálně neuspokojuje. Buďte si toho více vědomi, abyste mohli projevit změnu.

Peníze

Vesmír bude ovlivňovat oblast vašeho horoskopu, která řídí děti, zábavu a romantiku, a zároveň přináší další podněty k tomu, aby vaše nejbližší vztahy fungovaly. Stručně řečeno, je na čase na chvíli ustoupit z pracovního kolotoče a utratit část těžce vydělaných peněz za lidi, které máte nejraději. Nezapomeňte také na sebe!

Zdraví

Dnešní konjunkce planet ve vás vyvolává touhu objevovat něco nového. Prozkoumejte možnosti, které se vám naskýtají, a věnujte zvláštní pozornost svým emocionálním reakcím na tyto příležitosti. Tendence k intelektualizaci emocí bude zvýšená. Využijte své schopnosti myslet dopředu a předvídat, jak rozhodnutí ovlivní vaše emoce. Je moudré zůstat nyní věrný své zdravé stravě a cvičebnímu programu.

Přečtěte si také