Denní horoskop BÝKA na 2. 6. 2023

Býk 2. 6. 2023

Býci, romantickou stránkou vašeho života může otřást bouře emocí. Z intenzivního vzteku se v mžiku můžete dostat do extáze. Dnešek vám může dát pokyn, abyste ovládli své emoce. Pokud doufáte, že se vám podaří vybudovat stabilní vztah, je nutné udržet si psychickou soudržnost a fyzické zdraví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální prostředí může naznačovat, že se začnete více než obvykle trápit kvůli současnému vztahu. Vaše myšlenky létají všude možně a nutí vás představovat si scény, které nemají nic společného s tím, jak se věci skutečně mají. Pokud dokážete udělat krok zpět a uvidíte, jak tato nesmyslná duševní aktivita může vašemu vztahu škodit, je to začátek.

Práce

Cítíte se v něčem osamělí. Možná po vás okolnosti chtějí, abyste pracovali sami. Protože jste společenský člověk, tento způsob práce vám zrovna nevyhovuje. Dnes je to tak ale lepší.

Peníze

Tento týden budete mít možná více práce než kdy jindy. Vesmír posouvá vaše hlavní vztahy novým a vzrušujícím způsobem a ovlivňuje vaše vnitřní emoce a domácí život. Možná se budete chtít schovat nebo si přetáhnout peřinu přes hlavu, ale něco uvnitř vyžaduje vaši okamžitou pozornost. Postarejte se o to.

Zdraví

Planetární konjunkce vás podporuje v tom, co je pro vás správné na fyzické úrovni. Pokud jste tento měsíc z jakéhokoli důvodu vyřazeni z běžného života, věnujte zvýšenou péči pravidelné stravě a pohybu, který potřebujete. Správné potraviny jsou výživné, poskytují dostatek vitaminů a stopových prvků a zároveň skvěle chutnají. A nejlepší cvičení zajišťuje dobrý krevní tlak, pružnost a rovnováhu. Vyzkoušejte bikram jógu, která jemně, ale důkladně posílí vaše nohy a spodní část zad.

Přečtěte si také