Denní horoskop BÝKA na 20. 12. 2022

Býk 20. 12. 2022

Nebuďte dnes příliš citově vázáni na svou práci. Většího úspěchu dosáhnete, když se distancujete od toho, čeho se snažíte dosáhnout. Neutrálnější pohled na věc vám umožní mnohem efektivněji dosáhnout cíle. Máte moc a měli byste ji využít. Klíčem je zajistit, aby vás neovládala.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner (současný nebo budoucí) může mít v rukávu několik překvapení. Nebeská konjunkce naznačuje, že ačkoli den může začít docela nevinně, na jeho konci se může leccos změnit. Jako by váš milostný zájem náhle prošel hlubokým uvědoměním, které ho přiměje k akci. Ale nebojte se, jakákoli proměna změní věci jen k lepšímu a celkově zlepší váš vztah.

Práce

Někdo dnes bude k vašim pocitům poněkud necitlivý. Nenechte se tím zklamat. Buďte rádi, že s touto osobou nemusíte žít každý den. Mentálně oddělte svůj osobní život od práce.

Peníze

Tento týden se dozvíte pozitivní i negativní zprávy týkající se vašeho finančního života. Pokud jste byli věrní svým cílům a drželi se v rámci rozpočtu, planetární konfigurace vám nabízí nové příležitosti, jak vydělat více peněz. Pokud jste příliš utráceli, náhlé a možná neočekávané změny v oblasti vaší kariéry mohou znamenat, že to, s čím jste počítali na pokrytí účtů, nemusí být k dispozici. Spoření do budoucna vám může pomoci toto období překonat.

Zdraví

Dávat si výhodu pochybností je něco, s čím všichni někdy potřebujeme pomoci. Protože se tolik snažíme o lepší budoucnost pro sebe a své blízké, máme tendenci soudit přísně. Břemeno odpovědnosti však neleží jen na vás. Dopřejte si svobodu a starejte se především o sebe, ne o celý svět. Denně si kontrolujte svůj jídelníček a pohybový režim. To je skutečná osobní zodpovědnost.

Přečtěte si také