Denní horoskop BÝKA na 21. 12. 2022

Býk 21. 12. 2022

Jste se svým milostným životem spokojeni? Několik aspektů vás přiměje k tomu, abyste se zamysleli a v případě potřeby vypracovali nějaká řešení. Velkým problémem může být vaše majetnictví. Zkuste experiment. Dopřejte svému partnerovi více svobody. Může se vám to zdát riskantní, ale není tomu tak. Trochu uvolněte otěže.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie nechává milostné zájmy toužit po praktických odpovědích na praktické otázky. Nespokojí se s jednou z vašich rtuťovitých odpovědí, které se lehce dotýkají všeho, ale nic neslibují. Nyní chtějí zboží. Pokud se dokážete omezit na tady a teď jen na krátkou chvíli, možná je dokážete uspokojit. Ale pozor – možná už jsou unaveni čekáním.

Práce

Pokud svou práci neděláte s vášní, proč ji děláte? Dnešek je jedním z těch dnů, kdy byste měli cítit inspiraci k většímu pracovnímu nasazení než obvykle. Pokud tomu tak není, možná byste měli zvážit nalezení nové práce. Závisí na tom vaše štěstí.

Peníze

Tento týden se dozvíte pozitivní i negativní zprávy týkající se vašeho finančního života. Pokud jste byli věrní svým cílům a drželi se v rámci rozpočtu, tato konfigurace vám nabízí nové příležitosti, jak vydělat více peněz. Pokud jste příliš utráceli, náhlé a možná neočekávané změny v oblasti vaší kariéry mohou znamenat, že to, s čím jste počítali na pokrytí účtů, nemusí být k dispozici. Spoření do budoucna vám může pomoci toto období překonat.

Zdraví

Díky současnému tranzitu je vhodná doba pro generální očistu, která by se měla konat alespoň jednou nebo dvakrát ročně. Podívejte se na své tělo a začněte s očistou. Dostatek vody je samozřejmě velmi důležitý po celou dobu. Pokud můžete, pokuste se několik dní dodržovat přísná dietní omezení a jíst pouze syrové ovoce a zeleninu. Možná se budete cítit lehce a aktivně a získáte spoustu návratné energie, pokud budete věnovat pozornost tomu, co vám vaše tělo říká.

Přečtěte si také