Denní horoskop BÝKA na 22. 4. 2024

Býk 22. 4. 2024

Zůstaňte dnes večer doma a uvařte pro sebe a někoho, koho máte rádi, chutné jídlo, Býci. Budete tíhnout ke kráse, hmotné i nehmotné. Ve skutečnosti by to mohl být dobrý den na nákupy, pokud ovšem dokážete ovládnout nutkání příliš utrácet. Nedovolte, aby se vaše vlastní hodnota ztotožňovala s tím, kolik máte nablýskaných hraček. Trochu utrácejte, ale snažte se to nepřehánět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že láska má jen velmi málo společného s hmatatelnými a pozemskými věcmi, které si s ní obvykle spojujete, jako je smyslné pohlazení nebo krásný dárek. Tranzity planet znamenají, že se místo toho můžete ocitnout v jakémsi boji o moc, kdy vy chcete dělat jednu věc a váš milostný zájem chce dělat něco jiného. S trpělivostí to můžete vyřešit.

Práce

V tuto chvíli nesázejte žádná semena. Místo toho byste měli počkat, až se vše více přikloní na vaši stranu. Do té doby shromažďujte informace, abyste je měli k dispozici, až nastane správný čas sáhnout do půdy a vytvořit něco nového.

Peníze

Jste nyní hodně kreativní a toužíte vylepšit svůj vzhled a více přemýšlet o tom, jak se prezentujete světu. Jste vedeni k tomu, abyste se zaměřili na své osobní a profesní vztahy, které vám pomohou k pokroku v pracovním i finančním životě.

Zdraví

Mezi přáteli a rodinou můžete najít chápavé posluchače, ale někdy jste to vy, kdo potřebuje naslouchat sám sobě. Věci, které chcete udělat pro své zdraví, ale stále je odkládáte  pít více vody, jíst méně cukru, častěji cvičit – jsou věci, které můžete uskutečnit jen vy. Když se přistihnete, že si chodíte pro útěchu k druhým, zeptejte se sami sebe, zda byste to nemohli být vy, kdo si poskytne útěchu v podobě zdravých návyků.

Přečtěte si také