Denní horoskop BÝKA na 29. 9. 2022

Býk 29. 9. 2022

Přitahuje vás někdo, kdo je spojen s vaší prací? Pokud ano, mohl by vás v blízké budoucnosti čekat románek s touto osobou. Nebuďte překvapeni, pokud se vám bude zdát, že o vás váš kolega náhle projevil zájem. Co s tím uděláte, záleží na vaší situaci, ale přinejmenším vám to bude lichotit. Mohli byste získat nového přítele.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne může vyvolat pocit napětí mezi vámi a vaším blízkým. Může se vyskytnout celá řada problémů, které se již delší dobu hromadí, ale ani jeden z vás nemá čas nebo chuť je vyřešit. Než oba vybuchnete, možná bude nejlepší si sednout a promluvit si; už jen to může znovu roznítit hlubší vášeň.

Práce

Jste v centru pozornosti a všichni to vědí. Využijte této příležitosti a vytvořte si novou pověst. Ukažte ostatním, že když jste pod tlakem a všichni kolem vás vás posuzují, dokážete se sebevědomě udržet.

Peníze

Vesmír vás nyní podporuje, což naznačuje, že se znovu začnete věnovat romantice, dětem a rodině. Pokud pracujete v některé z těchto oblastí, peníze přicházejí téměř bez námahy. Máte-li nápad na produkt nebo službu, která by oslovila tyto demografické skupiny, je skvělý čas vypustit ji do světa. Něco napsaného nebo vyřčeného může udělat své. Přiložte pero na papír nebo propůjčte svůj hlas rozhlasovým vlnám.

Zdraví

Někdy se chováte docela uzavřeně a máte dvojí povahu, která lidi občas vyvede z míry. Někdy dokonce i vás! Máte takové základní potřeby, ale přesto se občas cítíte nevysvětlitelně osamělí. Chcete-li se naladit na tyto potřeby, které nejsou tak uzemněné, zkuste se zapojit do nějakého druhu vodní terapie. Začněte tím, že si uděláte z vany svou svatyni. To znamená speciální mýdla, pěkné ručníky, zábavné hračky do koupele a kvalitní četbu. Dobrou praktikou je také plavání, parní lázeň a sauna.

Přečtěte si také