Denní horoskop BÝKA na 3. 11. 2022

Býk 3. 11. 2022

Dnes byste mohli obdržet nečekanou finanční částku. Možná vám přítel, který vám dluží, splatí dluh, nebo se vám naskytne nečekaná příležitost přivydělat si něco bokem. Dařit by se mělo i v oblasti romantiky, protože vy i váš současný nebo potenciální milostný partner se budete cítit obzvlášť vřele a smyslně. Zajděte do oblíbené restaurace a oslavte své štěstí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Využijte pozitivní emocionální energii, která je kolem vás, k vyřešení situace s vaším současným milostným zájmem. Tento den je vynikající pro upřímnou a poctivou diskusi, což je to, co bude potřeba k tomu, abyste se pohnuli z místa způsobem, který přemění některé obtížnější pocity na emoce, které lze uvolnit. Tím se otevře cesta ke skutečnému odpuštění.

Práce

Nyní je čas stanovit si nové cíle, které byste chtěli v příštím roce dosáhnout. Během několika následujících týdnů vás budou lidé ve vašem okolí mimořádně podporovat a podporovat vaše potřeby. Nebojte se opřít o druhé a požádat je o radu.

Peníze

Díky aktivitě ve vašem domě domova a vnitřních emocí se můžete dostat do kontaktu s nejrůznějšími vzpomínkami a úvahami z minulosti. Část z vás si může přát začít podnikat z domova nebo si občas přenést práci domů. Snadněji přilákáte peníze od externích investorů, pokud začínáte něco nového, nebo splatíte stávající dluhy, pokud je jen potřebujete dohnat.

Zdraví

Někdy se s citovým rozrušením vyrovnáváte tak, že ho držíte hodně pod pokličkou a nedáte ostatním najevo, co cítíte. Jako byste se báli, že se věci jenom zhorší, když dáte ostatním najevo, jak vám teď opravdu je. Tento přístup vychází z vašeho pudu sebezáchovy a někdy vám může způsobit zbytečné utrpení. Chcete-li tuto tendenci obejít, jděte si zacvičit, když se cítíte modře. Pokud se po něm stále cítíte modře, klidně se vypovídejte kamarádovi.

Přečtěte si také