Denní horoskop BÝKA na 3. 12. 2022

Býk 3. 12. 2022

Dnes můžete někoho blízkého pozvat na návštěvu k sobě domů, ale nepočítejte s tím, že se dotyčný bude moci dostavit. Něco se může přihodit. Zklamání by ve vás mohlo vyvolat melancholii, ale nenechte se jí ovládnout. Pozvěte někoho jiného nebo tuto energii nasměrujte do tvůrčích či uměleckých projektů. I tak si můžete den užít.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rozhovor je důležitý pro správné rozhodování o vašem milostném životě. Může dojít k určitému rozporu mezi tím, že si chcete jít svou cestou, a tím, že požadujete určitá práva v rámci současného vztahu, nebo tím, že zadržujete určité informace, abyste si udrželi určitou míru kontroly nad svým partnerem (současným nebo budoucím). Nejlepší je komunikovat spíše srdcem než hlavou.

Práce

Možná dnes nebudete při práci tak veselí a optimističtí jako obvykle, ale dobrá zpráva je, že svou práci zvládnete. Vaše efektivita je dnes vynikající, pokud se dokážete soustředit na daný úkol.

Peníze

Vesmír bude ovlivňovat oblast vašeho horoskopu, která řídí děti, zábavu a romantiku, a zároveň přináší další podněty k tomu, aby vaše nejbližší vztahy fungovaly. Stručně řečeno, je na čase na chvíli ustoupit z pracovního kolotoče a utratit část těžce vydělaných peněz za lidi, které máte nejraději. Nezapomeňte také na sebe!

Zdraví

Možná máte pocit, že přátelství je v životě nejdůležitější, a pokud je to pravda, musíte si dávat velký pozor na to, kdo jsou vaši přátelé. Komunikaci velmi prospěje, když si své myšlenky necháte pro sebe, dokud nebudete připraveni je vyslovit. Zkuste se zamyslet nad svými vztahovými problémy, zatímco zvedáte činky nebo cvičíte, a soustřeďte se při tom na to, co chcete někomu skutečně říci. Pravda si najde cestu na povrch.

Přečtěte si také