Denní horoskop BÝKA na 3. 6. 2023

Býk 3. 6. 2023

Při takové planetární konfiguraci, jako je ta dnešní, se lidé často bojí začít cokoli, co by zpochybnilo status quo. To platí i pro váš profesní život. Měli byste se odvážit převzít větší zodpovědnost. Aspekty hovoří pouze o strachu, nikoli o neschopnosti uspět. Přísloví o tom, že strach je to jediné, čeho je třeba se bát, byste si nyní měli vzít k srdci, Býku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedělejte si starosti, když se vám bude zdát, že se věci nedaří. Může se zdát, že současný aspekt kazí určité aspekty vašeho milostného života, ale je to jen proto, aby se mohlo objevit něco vhodnějšího. Pokud tedy věci nebudou fungovat, vězte, že někdo lepší je hned za rohem, možná doslova.

Práce

Nacházíte se ve zlomovém okamžiku své kariéry. Odstupte a pořádně se podívejte na svou současnou pozici. Podívejte se na věci z nové perspektivy a hned pochopíte, jakým směrem se máte dále ubírat. Postupujte s důvěrou.

Peníze

Tento týden budete mít možná více práce než kdy jindy. Vesmír posouvá vaše hlavní vztahy novým a vzrušujícím způsobem a ovlivňuje vaše vnitřní emoce a domácí život. Možná se budete chtít schovat nebo si přetáhnout peřinu přes hlavu, ale něco uvnitř vyžaduje vaši okamžitou pozornost. Postarejte se o to.

Zdraví

Důležitá je pro vás flexibilita. Může existovat souvislost mezi tím, co děláte pro své tělo, a tím, co jste schopni dělat ve vztazích. Pokud ignorujete to, co potřebujete udělat pro své tělo, můžete ignorovat i to, co byste měli dělat ve svých vztazích. Jste docela dobře schopni změnit věci k lepšímu a vyjít z toho na vrcholu. Začněte tento proces tím, že ze svého jídelníčku odstraníte oblíbené tuky a omezíte příjem kofeinu. A pijte více vody.

Přečtěte si také