Denní horoskop BÝKA na 30. 10. 2022

Býk 30. 10. 2022

Planetární posun bude dnes pravděpodobně nepostřehnutelný, ale budete mít několik měsíců na to, abyste pochopili, jaký vliv na vás tato změna má. Dojde vám, že cítíte silnou potřebu osvobození. Možná se potřebujete uvolnit z pout své skupiny. Změna a inovace jsou ve vzduchu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dostanete zajímavou příležitost poznat svého blízkého zcela novým a odlišným způsobem. Každý člověk má v sobě stránky, které jsou skryté a nikdy nebo jen zřídkakdy vyplouvají na povrch. Přinejmenším můžete zjistit, že máte svého partnera (současného nebo budoucího) dvakrát raději, a možná se dokonce budete do svého miláčka cítit zamilovanější a budete vášnivější než kdykoli předtím!

Práce

Dnes dostanete důležitou lekci. Poučení zní: Než promluvíte, zastavte se, přemýšlejte a naslouchejte.

Peníze

Nyní máte aspekty ovlivňující vaše zaměstnání a zdraví. Někdy chce vesmír postupovat tak rychle, že to může přinést nebezpečí nehod. Buďte opatrní v zaměstnání, zejména při práci se stroji a vozidly. Je to také skvělá doba k tomu, abyste pokročili ve svých plánech, ať už jde o zvýšení platu, povýšení nebo nalezení lépe placeného zaměstnání. Je to tam venku. S veškerou pozitivní energií, která za vámi stojí, to najdete.

Zdraví

Jste velmi citliví, pokud jde o přátele a rodinu, a dnešní tranzity tuto citovou vazbu ještě prohlubují. Věnujte si každý den dostatek času na trochu pohybu a zdravé stravování, abyste byli připraveni být tu pro své nejbližší. Velmi špatně reagujete na situace, kdy jste příliš tlačeni k tomu, abyste věnovali čas těm, které máte rádi. Time management vám může pomoci získat to, co potřebujete v každém ohledu.

Přečtěte si také