Denní horoskop BÝKA na 31. 5. 2023

Býk 31. 5. 2023

Tento den bude pravděpodobně konfrontační. Poslední vývoj ve vaší kariéře vám nabídl tak málo povzbuzení, že jste v pokušení omezit své úsilí, ale vaše finanční situace vás nutí snažit se ještě víc. Záblesky vhledu, které dnes získáte, pravděpodobně jen zvýší vaše nepohodlí, ale nakonec vám poskytnou některé cenné informace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vám dává šanci zamést paluby, vyhodit všechno mrtvé dřevo, které se nahromadilo ve vašem romantickém životě, a s čistým svědomím vám umožní přejít na zelenější a slibnější pastviny. Možná jste se v poslední době, pokud jde o váš milostný život, potáceli v bahně, ale nyní si uvědomíte, co je třeba udělat, a pustíte se do toho.

Práce

Přijměte svého pečujícího ducha. Pamatujte, že vaše síla spočívá ve vašich vnitřních rezervách. Zatímco všichni ostatní hledají odpovědi mimo sebe, vy jste ti chytří - vy hledáte uvnitř sebe. Tam odpovědi najdete.

Peníze

Tento týden budete mít možná více práce než kdy jindy. Vesmír posouvá vaše hlavní vztahy novým a vzrušujícím způsobem a ovlivňuje váš dům vnitřních emocí a domácího života. Možná se budete chtít schovat nebo si přetáhnout peřinu přes hlavu, ale něco uvnitř vyžaduje vaši okamžitou pozornost. Postarejte se o to.

Zdraví

Jakékoli nepředvídatelné výkyvy nálad byste dnes měli brát s rezervou - není to zrovna vhodná doba na to, abyste se pouštěli do sporů s kolegy nebo členy rodiny. Dodržujte svůj cvičební režim, i když se vám zrovna nechce. Pocit nenaplněné touhy lze odstranit pouze tím, že se k sobě budete chovat velmi opatrně a budete používat sebepoznání. Zkuste také omezit příjem cukru na ráno.

Přečtěte si také