Denní horoskop BÝKA na 4. 10. 2022

Býk 4. 10. 2022

Nastává pro vás vrcholné období a můžete mít pocit, že se vám hroutí svět. Možná se zoufale snažíte udržet základní kámen na místě, aby se celá stavba nezřítila. Nějakým způsobem se cítíte výhradně zodpovědní za to, že vše ve vašem světě drží pohromadě. Nezapomeňte, že partnerství znamená, že je tu ještě někdo, kdo musí dodržet svou část dohody.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože jste obvykle autoritou, často nedůvěřujete ostatním lidem s autoritou, protože si kladete otázku o jejich motivech, přičemž až příliš dobře chápete ty své. Nyní vše nasvědčuje tomu, že váš nejnovější milostný románek může být rovněž autoritou, ale tentokrát se týká spíše srdečních záležitostí než čehokoli jiného. Můžete si oddechnout s vědomím, že jste skutečně milováni a potřební.

Práce

Uvažovali jste někdy o kariéře herce nebo herečky? Možná je vaší tajnou touhou stát se filmařem nebo filmovým kritikem. Jakákoli práce spojená s filmem pro vás bude nyní obzvláště přitažlivá. Je vhodná doba na to, abyste se do této oblasti posunuli.

Peníze

Nyní máte plnou podporu vesmíru, abyste mohli vydělávat peníze prostřednictvím čehokoli, co se týká lásky, vztahů, rodiny, dětí a zábavných aktivit. Právě vaše osobní nebo profesní vztahy mohou poskytnout nejlepší nápady na produkty nebo služby, které můžete nabídnout svým klientům. Máte více než jednu šanci je uskutečnit.

Zdraví

Podej hořčici! Hořčičné semínko je starodávný lék na uvolnění toho, co je ztuhlé a vzdorovité. Někdy máte pocit sklíčenosti nebo deprese - kéž by to dokázala trocha hořčice! Chcete-li rozšířit tuto starodávnou moudrost, zaměřte se v této době na uvolnění svého těla. Hodina strečinku jen dvakrát týdně vás promění v jiného člověka, to vám slibuji. Čím více uvolníte své tělo, tím více možností pro expanzi se vám v životě naskytne.

Přečtěte si také