Denní horoskop BÝKA na 5. 11. 2022

Býk 5. 11. 2022

Dnes vás může čekat spousta hovorů. Některé se týkají lidí, kteří žijí daleko, jiné přátel, kteří mají těžké citové problémy, a jeden by mohl přijít od milostného partnera, s nímž se velmi toužíte sejít. Možná naskočíte do auta, abyste se s touto osobou setkali na nějakém známém místě ve svém okolí. Nevyčerpávejte svůj hlas při telefonování!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je o tom, že dnes zvažujete některé nové možnosti. Život je proces neustálých změn, nic nemůže zůstat stejné. A tak je to i s láskou, která potřebuje prostor, aby se rozšířila a umožnila každému člověku růst a rozvíjet se v bytost, kterou skutečně je. Udělejte si čas a zamyslete se nad tím, zda se vám a milované osobě takový proces neustálého a pozitivního vývoje líbí.

Práce

Budete pozváni na společenské akce, a jakmile se tam dostanete, budete hvězdou představení. Zpočátku možná budete váhat, zda spojit příjemné s užitečným, ale bude to pro vás výhodné. Když tak učiníte, dojde k důležitému průlomu.

Peníze

Díky aktivitě v oblasti domova a vnitřních emocí se můžete dostat do kontaktu s nejrůznějšími vzpomínkami a úvahami z minulosti. Část z vás si může přát začít podnikat z domova nebo si občas přenést práci domů. Snadněji přilákáte peníze od externích investorů, pokud začínáte něco nového, nebo splatíte stávající dluhy.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace naplní vaše srdce úctou k tomu, co je správné  ať už to pro vás znamená cokoli. Tento pocit si užíváte a nejlépe si ho vychutnáte v soukromí. Nesnažte se vnucovat ostatním něco z toho, co cítíte, prostřednictvím sdílení, protože by to mohlo zůstat ignorováno nebo nedoceněno, což by jen ubralo na tom, co cítíte. Během této krásné konjunkce se obraťte k přírodě nebo ke svým nejdůvěrnějším vztahům, se kterými si můžete užívat.

Přečtěte si také