Denní horoskop BÝKA na 5. 12. 2022

Býk 5. 12. 2022

Mohla by se vám naskytnout příležitost zvýšit svůj příjem. Mohlo by jít o práci navíc nebo investice. Zvláště výhodné by nyní mohly být investice do pozemků nebo jiných nemovitostí. Mohou se také objevit smlouvy nebo právní dokumenty, které vám přinesou peníze, takže buďte připraveni. Na konci tohoto roku byste měli být finančně zajištěnější než na jeho začátku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vašem současném vztahu existuje možnost velké proměny. Pokud máte pocit, že to mezi vámi v poslední době trochu stagnuje, můžete podniknout kroky ke změně věcí, které se zdají být překážkou nového pocitu vitality. Dejte své lásce šanci a nový smysl pro směr.

Práce

Klidně dnes vyjádřete svůj názor, ale buďte opatrní. Pokud si nedáte pozor, mohou vaše slova hraničit se slovním napadáním. Ostatní jsou dnes mimořádně agresivní, ale to neznamená, že se musíte přizpůsobit. Buďte v klidu.

Peníze

Vesmír bude ovlivňovat oblast vašeho horoskopu, která řídí děti, zábavu a romantiku, a zároveň přináší další podněty k tomu, aby vaše nejbližší vztahy fungovaly. Stručně řečeno, je na čase na chvíli ustoupit z pracovního kolotoče a utratit část těžce vydělaných peněz za lidi, které máte nejraději. Nezapomeňte také na sebe!

Zdraví

Pokud je vaše sebedůvěra spojena se souhlasem druhých, můžete se ocitnout v kruhu závislosti a přílišná závislost na reakcích druhých může vést k frustraci. Samozřejmě je zde tenká hranice, ale chybujte na straně zdravého sebevědomí! Dobré zacházení se sebou samým je způsob, jak toho dosáhnout. Dbejte na dostatek pohybu, zdravou a chutnou stravu a především na odpočinek. Pokud máte problémy se spánkem, uvařte si před spaním heřmánkový čaj, který vám pomůže se uvolnit.

Přečtěte si také