Denní horoskop BÝKA na 9. 12. 2022

Býk 9. 12. 2022

Pomoc s tvůrčím projektem – ať už při práci na něm, nebo při jeho propagaci – může přijít z nečekané strany, což zvýší vaši inspiraci. Je to vynikající doba pro prezentaci čehokoli, co jste udělali, veřejnosti nebo těm, na kterých vám záleží. Cítíte se obzvlášť inovativně a měli byste toho co nejlépe využít. Možná budete překvapeni tím, čeho dosáhnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika by mohla být velmi riskantní. V jednu chvíli se váš milostný zájem může zdát obzvlášť intenzivní a vášnivý, a v další chvíli se stane neurčitým a neochotným udělat si nějaké konkrétní plány na tento den nebo i na další dny. Pokud chcete z tohoto dne vytěžit maximum, vezměte si na starost domluvit se na společném výletě a užívejte si bez zvláštních očekávání.

Práce

Vybočte dnes ze své běžné pracovní rutiny. Nemá smysl uvíznout ve stále stejném schématu. To vás omezuje víc, než si myslíte. Vyzkoušejte něco nového. Budete překvapeni, jak se vám automaticky otevřou dveře, když to uděláte.

Peníze

V této době je váš život s penězi spíše představou než skutečností, a to kvůli aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené s minulými životy, institucemi, nevědomím a sny. Vaše snahy o jakékoli závažné změny ve vaší finanční situaci mohou nyní potřebovat více času na rozvinutí.

Zdraví

Pomalé zvykání si na nové zdravotní postupy může být příjemnou a poučnou zkušeností. Hledat pravdu o tom, co jíte, je způsob, jak zavést do svého jídelníčku změnu, aniž byste svůj systém šokovali na jakékoli úrovni. Biopotraviny jsou pěstovány podle specifických předpisů  existují dokonce různé výklady toho, co je skutečně bio. Zjistit si, odkud vaše potraviny pocházejí, je skvělý způsob, jak si vypěstovat zdravé povědomí o životním prostředí.

Přečtěte si také