Denní horoskop BÝKA na 9. 5. 2023

Býk 9. 5. 2023

Podělte se dnes o své dovednosti, Býci. Zjistíte, že když se zapojíte do role učitele, naučíte se víc, než kdybyste své znalosti pouze drželi, aniž byste se o ně podělili. Bude to pro vás výzva, o které jste si ani nemysleli, že je možná. Možná budete nuceni trochu pátrat, když se objeví otázky, na které nevíte, jak odpovědět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vám dnešní den poskytne impuls, který vás přiměje k akci. Současná nebeská energie by mohla znamenat, že si díky události spojené s někým, koho znáte, uvědomíte, že by nyní bylo možné navázat s ním důvěrnější vztah. Možná mu budete chtít zavolat a nabídnout rameno, na kterém se může vyplakat, a tak zjistit, jaké je skóre.

Práce

Vše pro vás funguje dobře. Jste ve velmi příznivé pozici vůči všem kolem sebe. Jste schopni dosáhnout velkého pokroku ve všem, čím se zabýváte. To je světlý bod mezi bouřkovými mraky, na který jste čekali.

Peníze

Aktivita v oblasti, kde vyděláváte peníze, naznačuje, že zde nastává období šťastných zlomů. Sny a věštecké záblesky vám mohou dávat nejrůznější zprávy o tom, jak vydělat více peněz. Nepodceňujte je, protože obsahují moudrost, kterou byste se měli řídit. Zásadní je, abyste byli v otázce peněz realističtí a ne idealističtí.

Zdraví

Díky dnešnímu postavení planet nebudete mít problém zaměřit se na své tělo a jeho různé potřeby. Velmi živý pocit ve vašem těle je třeba oslavit a věnovat mu velkou pozornost. Cvičení, zdravá vyvážená strava a dostatek vody jsou věci, které si musíte dopřát. Dnešní aspekt totiž může mít za následek, že pokud se kvůli lenosti nebo lhostejnosti ignoruje to správné, může to být těžké. Probuďte se se svým tělem.

Přečtěte si také