Denní horoskop KOZOROHA na 1. 2. 2023

Kozoroh 1. 2. 2023

Kozorozi, lidé se dnes mohou zdát obzvlášť necitliví k vašim pocitům, ale snažte se na ně kvůli tomu nezlobit. Můžete pocítit náhlou potřebu se fyzicky projevit a měli byste to udělat, ale konstruktivním způsobem. Vyjděte z domu a projděte se nebo si zaběhejte u jezera či řeky. Otevřete svou mysl z klece, ve které seděla, a získejte trochu nadhledu na svůj život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární sestava vás přivádí do fáze, kdy víte, že už nemůžete skrývat své pocity. Pokud něco neřeknete, nemůžete pak nést odpovědnost za to, co se může stát dál. V každém případě si s dotyčnou osobou promluvte a vysvětlete jí, co se ve vás právě děje, ale nepřehánějte to. Pokud je to vůbec možné, snažte se být rozumní.

Práce

Vezměte si příklad z lidí, kteří jsou v tom, co dělají, úspěšní. Tento den je vhodný k prolistování internetového knihkupectví nebo knihovny. Vyberte si knihu o osobě, kterou obdivujete a která pracuje ve stejném oboru jako vy. Využijte tuto osobu jako inspiraci pro sebe.

Peníze

Tento týden přemýšlíte, na co se zaměřit. To je ještě důležitější díky aspektům ovlivňujícím váš domov a vnitřní emoce. Když zvažujete, kde se usadit, přemýšlíte také o tom, kde chcete být za pět nebo deset let. Příznivý aspekt napomáhá tomu, aby se váš pracovní život stal kreativnějším a naplňujícím. Stačí jen uvést svůj plán do pohybu a peníze budou následovat.

Zdraví

Není toho mnoho, co byste nemohli zařadit do svého rozvrhu, když se na daný úkol soustředíte. Možná nechcete být jako Rocky a pít ráno syrová vejce před tím, než vyběhnete schody Filadelfského muzea umění, ale můžete si zařídit, abyste vstali o hodinu dřív a šli si zaběhat, než se dostanete do práce. Takové úsilí vám pomůže zvládnout vlivy planetárních konjunkcí v tomto období.

Přečtěte si také