Denní horoskop KOZOROHA na 12. 9. 2022

Kozoroh 12. 9. 2022

Stres a napětí si na vás dnes mohou vybrat svou daň, Kozorozi. Vaše drahá polovička by mohla mít špatnou náladu. Když se sejdete, možná budete chtít sedět v družném mlčení a moc toho nenamluvíte. Vaše drahá polovička má za sebou těžký den a podrážděně reaguje na slova a gesta, která by jindy byla roztomilá. Také vy se můžete cítit trochu napjatí. Jste svobodní? Zůstaňte doma a dopřejte si své oblíbené pohodlí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Flirtování a svádění vaší oblíbené osoby nebylo nikdy jednodušší než dnes. Stačí, když budete tak dlouho, jak to bude potřeba, pomalu probírat jeden po druhém všechny detaily svého nejnovějšího výzkumného projektu a také své nejnovější teorie, které se chystáte nechat zveřejnit. Vesmír už zařídil, aby vás vaše kořist zcela zbožňovala. Opravdu, je to tak snadné!

Práce

Pečlivě si vybírejte bitvy. Nemá smysl snažit se bojovat se vším a se všemi najednou. Dělejte, co můžete, a nebuďte frustrovaní, protože nemůžete zvládnout všechno. Je lepší dělat několik věcí dobře než mnoho věcí špatně.

Peníze

Rádi se věnujete duchovním a metafyzickým tématům. Mohli byste si to dokonce zvolit jako profesní dráhu a rozvíjet své schopnosti. Nyní by vaše duchovní nebo psychické schopnosti mohly získat náhlý impuls. Jelikož astrální aktivita ovlivňuje vaše učení, cestování a metafyziku, mohli byste vést zájezdy po duchovních místech celého světa nebo se o své znalosti podělit prostřednictvím vyučování.

Zdraví

Tento den je skvělý k tomu, abyste se zaměřili na to, co v této fázi svého života můžete a nemůžete dělat. Zkuste si vybrat návyky, které chcete dodržovat, a sepsat si výhody, které vám přinášejí. Například: dvakrát denně si čistit zuby zubní nití a kartáčkem. Správná ústní hygiena chrání zuby, předchází onemocnění dásní a odstraňuje zápach z úst. V poznání toho, co chcete, a toho, co ztratíte, pokud si nedopřejete, je síla.

Přečtěte si také