Denní horoskop KOZOROHA na 13. 11. 2022

Kozoroh 13. 11. 2022

Ačkoli vás někteří lidé mohou považovat za vesmírného kadeta, pokud jde o rozhodnutí a závazky, dnes možná uvidí vaši jinou stránku. Nebuďte překvapeni, pokud se ostatní přikloní na vaši stranu, jakmile uslyší vaši verzi příběhu. Všechny dílky do sebe zapadají přesně tak, jak jste věděli, že budou. Ti, kteří o vás pochybovali, budou příjemně překvapeni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám dnes zdá, že je váš partner (současný nebo budoucí) trochu odtažitý nebo chladný, neberte to příliš vážně. Dnes se ostatní pravděpodobně dočasně stáhnou, aby mohli v klidu promyslet několik věcí. Během jednoho či dvou dnů by se vše mělo vrátit do normálu, a tak jim dopřejte tolik potřebný prostor.

Práce

Formuje se důležitá myšlenka. Jste v první fázi realizace nápadu a jeho proměny ve skutečnost. Začala důležitá fáze. Jedná se o fázi manifestace. Nedovolte, aby vás v tomto období přemohl strach z neúspěchu. Podaří se vám uspět.

Peníze

Kolem je nyní hodně vzdušné energie. To může někdy způsobit, že jsou lidé přelétaví, ale vy jste něco jiného. Znovu se soustředíte na úsilí o získání finančních prostředků, které už nějakou dobu nosíte v hlavě. Ať už se jedná o podnikání nebo zábavu, je čas to rozjet. Vesmír vás mezitím učiní obzvláště věšteckými, takže se vám možná skutečně vyplatí zahrát si loterii. Nikdy nevíte!

Zdraví

Nebeská atmosféra dne ve vás vyvolává pocit, že se někde venku připravilo spiknutí, které vás chce svrhnout! Je to nepravděpodobné, i když vaše pocity jsou jistě oprávněné. Zkuste se vyjádřit ke svému okolí a požádejte o citové uklidnění, které potřebujete. Nemusíte se příliš obnažovat, stačí, když sobě i ostatním přiznáte, že se právě teď cítíte trochu zranitelní. Je to čas, kdy byste měli věnovat zvláštní pozornost svému pohybovému režimu.

Přečtěte si také