Denní horoskop KOZOROHA na 19. 9. 2022

Kozoroh 19. 9. 2022

Kozorozi, stres by vás mohl ke konci dne trochu vyvést z míry. Možná jste zvažovali, že si večer někam vyrazíte, ale možná bude lepší, když tyto plány odložíte a zůstanete doma a budete odpočívat. Zajděte si na procházku do restaurace a dejte si večeři, pak si odpočiňte u zábavného videa. Tímto způsobem budete moci uvolnit veškeré napětí a klidně usnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární aspekt dne může být požehnáním v oblasti romantiky. Konečně dostanete šanci zapůsobit na osobu, o které jste tak dlouho snili. Zčistajasna se setkáte a pak se dáte do řeči o své minulosti. Právě zde objevíte více podobností, než byste čekali. Chystá se nádherný příklad synchronicity.

Práce

Váš vztah k mechanickým a elektrickým přístrojům se v posledních třech týdnech zhoršil. Dnes se vše začne uvolňovat a fungovat podle očekávání a zjistíte, že váš počítač nepadá zdaleka tak často jako dosud.

Peníze

Vesmír uvádí váš peněžní život do křehké rovnováhy. Vaše tvůrčí nápady a zaměření jsou nyní obdivuhodné a budou mít přímý vliv na cestování, učení a metafyziku. Pokud cítíte, že si potřebujete rozšířit vzdělání, neváhejte utratit peníze za kurz nebo seminář. Je to vše pro vaše budoucí zlepšení a zanedlouho to přinese peněžní ovoce.

Zdraví

Abyste se vyhnuli uvíznutí v negativních vzorcích chování, je třeba: odložit úsudek, ujasnit si, co vám nejlépe vyhovuje, a udělat vše pro to, aby den skončil pozitivně! Pokud zůstanete otevření a láskyplní sami k sobě, když jste učinili špatné rozhodnutí, budete mít příležitost dozvědět se, co vás k tomu vedlo. Je to vhodná doba k vytvoření správných stravovacích a pohybových návyků. Pokud se obvykle rozhodujete o svém oblečení den předem nebo pokud jste dobří v plánování víkendové zábavy, zkuste použít stejný typ plánování směrem k jídelníčku a cvičení na další den!

Přečtěte si také