Denní horoskop KOZOROHA na 20. 5. 2023

Kozoroh 20. 5. 2023

Zase filozofujete o tom, co je to osobní projev, tvorba a autenticita. Všimli jste si, že máte problémy s vyjadřováním otázek, které nespadají do normy, Kozorozi? Vaše silná vůle a touha být oceněni vám stojí v cestě. Není snadné vyjádřit se autenticky, když se snažíte udělat dojem na ostatní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se stát, že se váš vztah pod vlivem současných planetárních energií rozbouří. Možná dokonce přemýšlíte, zda skutečně máte vztah, nebo ne. Rozhovor, který toto dilema podněcuje, vás však ve skutečnosti sblíží. Zdá se, že jste oba měli určité stížnosti, o kterých se vám těžko mluvilo. Dnes to půjde.

Práce

Po většinu dne budete v mlze. Skutečně ožijete až v pozdním odpoledni. Do té doby na sebe nevyvíjejte tlak, abyste toho hodně stihli. Zůstane vám jen velké zklamání.

Peníze

Tento týden je věnován vašim penězům a hodnotám. Některé aspekty přinášejí štěstí a rozšiřují vaše možnosti, zatímco jiné přinášejí náhlé, někdy násilné změny. Pokud jste se snažili odstranit zastaralé představy o penězích (nebo o tom, kolik jich smíte mít), nastal čas, abyste se jich zbavili. Jste komunikativnější a to se vyplatí.

Zdraví

Aspekt dne bude zdůrazňovat vaši schopnost vyjádřit pocity slovy a případně myšlenky činy. Pokud jste měli potíže v komunikaci a jste připraveni si vyjasnit vztahy, nyní je k tomu vhodná doba. Pokud chcete zlepšit komunikaci se svým šéfem nebo dětmi, je nyní vhodná doba k zahájení nových cest dialogu. Pokud se snažíte splnit svá předsevzetí a cíle, jako je udržet se v kondici a zdravě se stravovat, není lepší čas než právě teď.

Přečtěte si také