Denní horoskop KOZOROHA na 21. 9. 2022

Kozoroh 21. 9. 2022

Kozorozi, dnes se můžete cítit rozladěni. Pravděpodobně nejste nemocní, ale můžete být unavení. Mohli byste také trpět neurčitými bolestmi, které pravděpodobně souvisejí se stresem. Vezměte si volno a odpočiňte si. Ponořte se do vany a přečtěte si knihu. Vaše představivost pracuje přesčas a vy potřebujete odvést myšlenky od své nedobré nálady. Fantasy romány mohou být vaší nejlepší volbou!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někteří lidé vás mohou obvinit, že nemáte smysl pro humor, což, jak jistě víte, není pravda. Atmosféra dnešního dne může podpořit romanticky trapnou situaci, v níž budete nuceni hledat, kde by mohla být. Může pro vás být obtížné zasmát se sami sobě. Váš partner je zřejmě v hysterii - tak se do toho dejte, ukažte zuby nebo alespoň řekněte sýr.

Práce

Možná jste natolik zaneprázdněni tím, že se sami sebe ptáte, že je pro vás nemožné učinit jakékoliv rozhodnutí. Věřte v jakékoli rozhodnutí, které učiníte. Je lepší, když se nějakým způsobem pohnete kupředu, než když se nepohnete vůbec.

Peníze

Máte před sebou vzrušující období. Nyní vás nelze ignorovat, ať už děláte cokoli. Můžete být považováni za svérázného novátora, což může být ve váš prospěch. Tím se odlišujete od ostatních v zaměstnání, na trhu i všude jinde. Ukažte, v čem jste jiní, a každý den vám to přinese více.

Zdraví

Zdravotní praktiky jsou skvělým způsobem, jak se znovu spojit se ztracenými částmi sebe sama. Pečlivé dítě, které si každou sobotu přerovnávalo zásuvku na ponožky, se může znovu objevit, když myjete nádobí po uvaření výživného jídla; skákající malá gymnastka, která měla energii jako štěně, se může vynořit ve vaší mysli, když se blížíte k parku, abyste si zaběhali. Jak se vaše praxe posiluje, nezapomeňte jemně přijímat části sebe sama, které se vynořují. Právě přijetím, nikoli odsouzením, dosáhneme celistvosti.

Přečtěte si také