Denní horoskop KOZOROHA na 25. 9. 2022

Kozoroh 25. 9. 2022

Rolling Stones to řekli nejlépe: I can't get no satisfaction. (Nemůžu najít uspokojení.) A přesně tak se v poslední době cítíte, Kozorozi. Když se totiž ohlédnete za svými nedávnými aktivitami, můžete si připadat trochu jako postava v Říši divů – běžíte, jak nejrychleji můžete, jen abyste zůstali na stejném místě. Nadcházející den vám poskytne určitou úlevu a otevře nové, více naplňující příležitosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vás dnes neustále přitahuje obrázek vašeho posledního šachového partnera, jak odhazuje šachovnici ze stolu. Koneckonců, hráli jste jen šachy a šachy jsou sotva romantické, a navíc jste jim sedmkrát za sebou dali mat. Přesto vás něco nutí zvednout telefon a pozvat je k sobě. Tentokrát ale vyzkoušejte jiný druh aktivity.

Práce

To, že s vámi ostatní nesouhlasí, neznamená, že vaše názory jsou špatné. Nechte lidi, aby si dělali věci po svém, a zároveň si buďte jisti, že si děláte také věci po svém. Vašeho jedinečného přístupu je třeba si vážit, ne jím opovrhovat.

Peníze

Máte před sebou vzrušující období. Nyní vás nelze ignorovat, ať už děláte cokoli. Můžete být považováni za svérázného novátora, což může být ve váš prospěch. Tím se odlišujete od ostatních v zaměstnání, na trhu i všude jinde. Ukažte, v čem jste jiní, a každý den vám to přinese více.

Zdraví

Možná máte pocit, že jste s milovanou osobou na horské dráze. Jeden den je to samá fyzická vášeň, druhý den se cítíte odcizeni. Pokud dokážete přečkat vzestupy a pády, získáte hlubší porozumění tomu, co od vztahu skutečně chcete. Reprodukční zdraví je velmi důležité udržovat, i když o dětech neuvažujete. K dispozici je také mnoho přírodních zdravotních produktů, které vás podpoří v udržení pohody v této oblasti.

Přečtěte si také