Denní horoskop KOZOROHA na 30. 1. 2023

Kozoroh 30. 1. 2023

Sny a meditace by vás mohly přivést k poznání, jak nejlépe nakládat s financemi a jak zajistit, aby vaše peníze rostly, Kozorozi. Překvapivé nápady byste mohli získat z novin, televize nebo internetu. Vaše intuice je na velmi vysoké úrovni. Bez ohledu na to, jak pobuřující se může zdát nějaký nápad, před rozhodnutím jej pečlivě zvažte. Pro všechno, co děláte, by se vám hodil písemný plán činnosti. V hlavě se vám rodí příliš mnoho nápadů a budete si je chtít zaznamenat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie vám může vrátit smysl pro humor, a dokonce vás přivést k neustálým záchvatům smíchu. Pokud je váš partner (současný nebo budoucí) alespoň trochu citlivý, možná budete muset své výbuchy trochu omezit, pokud to půjde. Zdá se, že vás nakonec rozesměje cokoli, což na jedné straně pročistí vzduch, ale na druhé straně by to mohlo vyvolat další napětí.

Práce

Pokud máte možnost věnovat se grafickému designu nebo jinému umění či psaní souvisejícímu s počítači, je právě teď čas věnovat se těmto typům práce. Přinese vám to skvělou finanční i duchovní odměnu. Bude se vám dařit.

Peníze

Tento týden se nově zaměříte na domov a vnitřní emoce. Pokud jste přemýšleli o pojmu domov a o tom, co pro vás znamená, možná budete chtít zapustit kořeny, možná poprvé v životě. Při uspořádávání svého domácího života se ujistěte, že jste si také promyšleně sestavili rozpočet plánovaných životních výdajů na tento rok. To, co chcete, lze uskutečnit, pokud je to předem naplánováno.

Zdraví

Oceníte vědomí, že jste součástí komunity (ať už velké, nebo malé), která spolupracuje, aby se věci podařily. Chcete-li do svého života vnést trochu komunity, proč neprozkoumat ekologické farmy ve svém okolí a nezjistit, zda mají klub, do kterého se můžete zapojit. Můžete pomáhat na zahradě nebo jen dostávat měsíční košík čerstvých produktů.

Přečtěte si také