Denní horoskop KOZOROHA na 30. 8. 2022

Kozoroh 30. 8. 2022

Dbejte na to, abyste ve svém životě dávali a brali stejnou měrou, Kozorozi. Pokud vám dnes někdo složí kompliment, přijměte ho s vděčností, místo abyste ho smetli jako něco bezvýznamného. Zároveň buďte velkorysí, pokud jde o komplimenty druhým. Nic vás to nestojí a má to cenu truhlice zlata. Jak můžete takovou nabídku překonat?

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vášeň lze dnes nalézt, nebo spíše odhalit, doma. Nebeská konfigurace dne přivádí vaši lásku k rozumu, pokud jde o vás. Zdá se, že si je omotáváte kolem prstu a odpovídají na každý váš rozmar. Perfektní, až na to, že i vy se rádi cítíte užiteční – takže jim jděte uvařit polévku a namasírovat je esenciálními oleji. Tento den bude nezapomenutelný.

Práce

Někdo, s kým pracujete, vám možná říkal, že musíte dělat věci určitým způsobem, ale teď budete rádi, že jste poslechli sami sebe, a ne rady toho druhého. Dnes vám bude zcela jasné, že vaše cesta je ta správná.

Peníze

Máte neuvěřitelnou schopnost předvídat budoucnost, pokud jde o peníze. Víte, kdy se vám bude dařit a kdy ne. Nyní jste možná ještě větší jasnovidci než obvykle. Proto je dobré si nastřádat nějaké peníze navíc na zábavu, kterou si chcete užít na dovolené s přáteli a rodinou nebo sami. Představte si odměnu, když budete pravidelně spořit.

Zdraví

Nejlepším doporučením, které vám v tuto chvíli můžeme dát, je pročistit střevní trakt. Začněte opatrně a napomáhejte tomuto procesu velkým množstvím výplachů (vodou a čerstvě vylisovanými šťávami z ovoce a zeleniny). Vynechejte mléko a vejce a zkuste získat bílkoviny prostřednictvím fazolí a tofu. Je také vhodná doba na omezení příjmu kofeinu. Ve svém těle rychle zaznamenáte neuvěřitelně šťastný rozdíl!

Přečtěte si také