Denní horoskop KOZOROHA na 7. 10. 2022

Kozoroh 7. 10. 2022

Pokud jste chtěli navštěvovat kurzy astrologie, vědy nebo počítačů, je čas se přihlásit. Pokud již takový kurz navštěvujete, očekávejte v souvislosti s ním fascinující a podnětnou diskusi. Určitě si dělejte poznámky, protože tyto informace nebudete chtít zapomenout, jakmile je uslyšíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce naznačuje, že pokud se vám podaří obnovit smysl pro humor, možná se vám podaří vdechnout nový život do hibernace, jinak známé jako váš hlavní vztah. Pokud ho budete i nadále považovat za slepou uličku, bude jí. Pokud se však dokážete usmát nebo dokonce zasmát a uvědomíte si, že to přece jen není tak špatné, možná se vám ho podaří resuscitovat.

Práce

Váš mozek si dnes odpočine, a tak si tuto duševní přestávku užijte a nesnažte se dělat nic, co by vyžadovalo velké množství racionálního myšlení nebo duševní bystrosti. Věnujte se činnostem, které vás odvedou od práce. Pokud dnes musíte pracovat, skončete o něco dříve.

Peníze

Šťastný aspekt přináší štěstí vaší oblasti vzdělání, jazyků a duchovna. V poslední době upíráte zrak k obzoru a přemýšlíte, jak dostat své výrobky a služby na větší trh. Až budete zvažovat kroky, které jsou k tomu nutné, nezavrhujte nápady, které se vám zdají nejbláznivější. Příznivce můžete najít na těch nejpodivnějších místech.

Zdraví

Intenzivní pocity, které mohly začít včera, budou dnes ještě o něco intenzivnější. Pokud si tuto energii užíváte, pak vás pravděpodobně napadlo několik hlubokých myšlenek, které si budete chtít poznamenat pro budoucnost. Pokud to byl boj, vězte, že mnoho lidí také pociťuje dopad této intenzivní emocionální energie. Dopřejte si potřebné uvolnění energickým cvičením nebo krátkým během poté, co skončíte s prací.

Přečtěte si také