Denní horoskop LVA na 11. 10. 2022

Lev 11. 10. 2022

Soustředíte se již delší dobu na duchovní studia? Meditujete pravidelně? Pokud ano, nebuďte překvapeni, když vám dnes přijdou na mysl vhledy a zjevení. Zapište si je. Bude jich příliš mnoho na to, abyste si je zapamatovali. Pokud máte sklony k psaní, můžete své myšlenky sepsat do knihy, třeba s myšlenkou na vydání. Dveře se vám otevřou dokořán.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je z hlediska romantiky a lásky vážnější než v poslední době. Váš partner je jistě přítomen a má k vám zdánlivě normální vztah, ale cítíte, že vám něco chybí: je tu ledový osten a vy si nejste jisti, proč by tomu tak mělo být. I když se možná trochu bojíte zeptat, v čem je problém, jakmile začnete mluvit, pravděpodobně se vám uleví.

Práce

Neuvěřitelný stres kolem vás má velmi negativní dopad na vaši psychiku, ať už si to uvědomujete, nebo ne. Snažte se, abyste si těžké napětí, které se v práci odehrává, neinternalizovali. Tento druh energie vám nepřísluší přijímat.

Peníze

Peníze k vám nyní přicházejí snadněji a vy je můžete obratem ušetřit nebo utratit. Dostáváte se do kontaktu s tím, jakou má vaše práce skutečnou hodnotu, a získáváte odvahu si ji podle toho účtovat. Vesmír vyzdvihuje váš domov a vnitřní emoce. Jak můžete uvolnit staré vzorce týkající se peněz, abyste se dostali dopředu?

Zdraví

Dnešní aspekty vytvářejí užitečnou energii. Využijte tuto energii k získání toho, co potřebujete, a mějte to rádi! Může to být fyzické, emocionální nebo dost možná sexuální - a vy budete mít uspokojení z vědomí, že jste jediným poskytovatelem své duše! Tento aspekt je především o uspokojení a vědomí, že máte vše pod kontrolou. Přiznání této energie způsobí, že ve vás poroste, takže důrazně doporučuji, abyste se vydali ven a s chutí cvičili: běhali, chodili, chodili na túry, jezdili na kole atd.

Přečtěte si také