Denní horoskop LVA na 12. 9. 2022

Lev 12. 9. 2022

Dnes by se ve vašem podvědomí mohly objevit staré emoce, Lve. Vaše nervy by mohly být napjaté. Občas můžete dokonce ztratit nervy. Zastavte se a podívejte se, proč jste rozčilení. Zvažte, co se vynořuje z minulosti, a pak to uvolněte. Budete překvapeni, jak rychle se vrátíte do normálu. Možná se vám podaří i udělat nějakou práci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se každá osudová přitažlivost nejspíš objeví za regály v tiché knihovně při prohlížení knih o přírodě. Když listujete obrázky, které vám připadají velmi sugestivní, najednou na sobě ucítíte něčí pohled. Pocit, když se vaše oči setkají, vámi přímo projede  ano, Amor vystřelil svůj šíp!

Práce

Kdykoli nabídnete nějaký návrh, zjistíte, že se nesetká s respektem a pozitivní odezvou, jak jste doufali. Z nějakého důvodu se vaše nápady příliš neshodují s nápady ostatních lidí. Možná se budete chtít raději skrýt.

Peníze

Peníze jsou pro vás obvykle prostředkem k dosažení cíle. Raději se obklopíte krásou, než abyste se starali o to, jak vydělat více peněz. Nyní však máte díky aktivitě ve svém domě peněz a hodnot tolik příležitostí, že je těžké je všechny zvládnout. Pokud se cítíte zahlceni, udělejte si seznam možností a zužte je na ty, které můžete reálně uskutečnit. Peněz bude dostatek.

Zdraví

Vaše ideály vám dnes budou připadat obzvlášť citlivé. Možná budete s druhými sympatizovat více než obvykle, ale dejte si pozor, abyste se nedostali do role zastánce druhých. To je sice ušlechtilý cit, ale právě teď se musíte soustředit sami na sebe, a to bude vyžadovat určité odhodlané úsilí. Pokud je to možné, jděte si zaběhat s přítelem a proberte s ním záležitosti, které vás trápí. Zvýšený příjem kyslíku vaši mysl uklidní.

Přečtěte si také