Denní horoskop LVA na 13. 3. 2024

Lev 13. 3. 2024

Pokud jste se z nějakého důvodu obávali o své zdraví, Lvi, dnes by vám lékař mohl vystavit potvrzení o zdraví. Budete tomu věřit, protože se pravděpodobně budete cítit skvěle. Stres alespoň prozatím zmizel a vaše energie a nadšení jsou vyšší než kdykoli předtím. Užívejte si. Vyjděte si ven s přáteli. Zasloužíte si to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný nebeský aspekt vás vybízí k tomu, abyste v oblasti určitých vztahů vyskočili a udělali něco pozitivního. Pokud vidíte, že se vaše šance dostat se k oné výjimečné osobě zdánlivě vzdalují, zatímco se zdá, že o přiblížení usiluje konkurent, stále máte šanci jednat. Někdy stojí za to o lásku bojovat.

Práce

Vaše práce je důležitou součástí vašeho života, ale buďte opatrní. Máte tendenci vkládat do ní příliš mnoho svého srdce a duše. Být zaměstnán neznamená, že se musíte obětovat ve prospěch svých zaměstnavatelů.

Peníze

Aspekty ovlivňují váš sektor výuky, učení, cestování a práva a ukazují, že je vhodná doba pro doplnění vašich dovedností. Můžete také zjistit, že soudní spory mohou být přínosem pro vaše finanční výsledky, pokud jste se s někým nepohodli. Zatím se chovejte k ostatním tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám.

Zdraví

Máte silný sklon hledat pravdu a intenzita tohoto hledání může být často pro duši velmi náročná. Je důležité zmírnit svou úzkost, i když ji na vědomé úrovni nepoznáte. Hluboká relaxace by měla být pravidelnou součástí vašeho zdravotního režimu. Masáže, parní lázeň a sauna jsou prastaré praktiky, jejichž cílem je uvolnit tělo a umožnit svěží perspektivu, která povzbudí duši. Co jste pro sebe v poslední době v tomto ohledu udělali vy?

Přečtěte si také