Denní horoskop LVA na 17. 9. 2022

Lev 17. 9. 2022

Dnes nepřehánějte, Lve. Tvůj biorytmus je nízký. Ve skutečnosti se můžete cítit trochu pod psa. Nemá smysl snažit se udržet veselou tvář. Lidé vaši fasádu prohlédnou. Lépe by vám prospělo, kdybyste se věnovali sólovým aktivitám. Takto můžete trávit dlouhé chvíle v posteli, kde byste dnes měli být.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den si můžete z různých důvodů připomenout. Možná zjistíte, že konkrétní rozhovor spojený s minulostí ve vás vyvolá vzpomínku na někoho, kdo by mohl být spojen s vaší současností. Možná pocítíte nutkání se s nimi po velmi dlouhé době znovu spojit a výsledek této příležitosti by vás mohl příjemně překvapit.

Práce

Ostatní ve vašem okolí vás oceňují za vaši tvrdou práci a vědomé, pečlivé úsilí. Tato pozitivní zpětná vazba je jistě příjemná a měla by být. Zasloužíte si ji. Dnes se cítíte tak dobře, že jste dokonce ochotni udělat krok dál.

Peníze

Vesmír vám poskytuje zdravou dávku podpory, když se snažíte vydělat více peněz a vytvořit si v životě větší strukturu. Aspekty ovlivňující vaše peníze a hodnoty způsobují, že je vhodná doba nejen k vydělávání více peněz díky větším příležitostem, ale také ke zkoumání, jak je v budoucnu investovat. Proveďte náležitý průzkum a začněte opatrně, a až se budete cítit pohodlněji, rozviňte svou činnost.

Zdraví

Vaše komunikační schopnosti jsou i nadále silné. Dnes byste se měli fyzicky zaměřit na své nohy! Ano - to, kam vkročíte, udává směr, kterým se budete ubírat. Aspekt, který je ve hře, po vás žádá, abyste byli rozhodní a dotáhli do konce to, co řeknete. Je to skvělý den k tomu, abyste pokračovali ve cvičení, o kterém jste mluvili, a stejně tak k tomu, abyste se skutečně zamysleli nad výrokem "Jste to, co jíte".

Přečtěte si také