Denní horoskop LVA na 18. 3. 2024

Lev 18. 3. 2024

Přítel by mohl předložit několik nápadů týkajících se začlenění umění do podnikání, Lve. Mohlo by se o tom hodně diskutovat, i když je nepravděpodobné, že by nyní padla nějaká konečná rozhodnutí. Další nápady by měly přijít během několika příštích dnů. Nějaký intenzivní průzkum z vaší strany by měl vnést světlo do proveditelnosti projektu. Pusťte se do toho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska by dnes mohla být velkou výzvou, a to velmi vzrušujícím způsobem. Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že máte všechny šance potkat někoho, kdo vás potěší téměř v každém slova smyslu. Jediný drobný háček je v tom, že může přijít ve velmi neobvyklém balení, a ne v takovém, jaké jste si představovali, že obsahuje osobu vašich snů. Mějte otevřenou mysl.

Práce

Po většinu dne máte dobrou náladu, což vám usnadňuje vykonávat práci s úsměvem. Jediné možné úskalí dnešní práce souvisí s vaším duševním zaujetím. Zdá se, že se nemůžete zbavit myšlenek na jistou milovanou osobu.

Peníze

Možná se nyní cítíte trochu nevyrovnaní. Zvýrazněny jsou domov a vnitřní emoce, takže můžete zjistit, že vám chybí sebedůvěra nebo stabilní základna, ze které byste mohli vycházet. Protože se tam věci mění, vaše sny explodují nejrůznějšími podivnými obrazy a znameními. Cvičte se v trpělivosti se svým podvědomím. Snaží se vám sdělit něco, co časem přinese hojnost.

Zdraví

Díky dnešní planetární aktivitě v sobě cítíte boj – to, co chcete, se liší od toho, co potřebujete. Pokud se rozhodnete plout nad malichernými hádkami, které se čas od času objevují ve vašich vztazích, bude pro vás náročnější vypořádat se s touto energií uvnitř sebe. Neignorujte napětí, které vzniká mezi vaším vyšším já a vašimi lidskými touhami. Vyzbrojte se na jeho zvládání pořádnou dávkou aerobního cvičení.

Přečtěte si také