Denní horoskop LVA na 2. 1. 2023

Lev 2. 1. 2023

Lvi, dnes můžete obdržet neočekávanou výhru. Může se stát, že vám zemře bohatý starý příbuzný a odkáže vám nečekané peníze. Nebo se vám možná nějaká investice vyplatí lépe, než jste se odvážili doufat. To je přesně to, co potřebujete k povzbuzení nálady. S těmito penězi nakládejte chytře. Doporučujeme vám, abyste se vyhnuli krátkodobému uspokojení ve prospěch dlouhodobého zabezpečení. Za pár let nám poděkujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemusíte se chlubit, abyste si dnes získali pozornost někoho mimořádného. Planetární aspekt naznačuje, že můžete být v pokušení přehánět v naději, že se vám dostane zvláštní přízně. Možná bude stačit, když zdůrazníte své nádherné a magnetické oči a budete sami sebou. Je to opravdu tak jednoduché.

Práce

Převezměte iniciativu a začněte s novou rutinou na pracovišti ještě dnes. Nebojte se ukousnout si větší sousto, než si myslíte, že zvládnete. Každý nový úkol zvládnete jen krásně. Nepochybujte o sobě. Věřte ve své schopnosti.

Peníze

Podpůrný aspekt vám dává pevný základ, na kterém můžete stavět své peněžní sny. Jiný aspekt otřese vašimi blízkými vztahy a donutí vás zamyslet se nad tím, jak každý z nich přispívá k vašemu životu. Pokud to není mnoho, může být propuštění některých z nich vstupenkou k většímu štěstí. Mezitím se vaše nápady, výrobky a služby dostanou k většímu počtu zákazníků. Úspěch není daleko.

Zdraví

Možná se právě teď cítíte rozpolceni mezi tím, co chcete dělat, a tím, co potřebujete k tomu, abyste to uskutečnili. Klíčem k úspěchu je vlastně dovolit, aby se to stalo. Nyní je čas na plánování a klidnou vnitřní práci. V dnešním nepřetržitém světě ztrácíme kontakt s přirozeným vývojem věcí a cítíme se brzděni procesem, frustrováni čekáním a neuspokojeni doufáním. Pokud chcete vidět okamžitou změnu, zdvojnásobte příjem vody a sledujte, co se stane.

Přečtěte si také