Denní horoskop LVA na 21. 10. 2022

Lev 21. 10. 2022

Dnes nic nezveličujte. Máte tendenci vše zveličovat do té míry, že zcela ztratíte kontakt se skutečnou realitou. Možná si malujete hrozné scény, abyste u druhých vyvolali soucit. Buďte upřímní, ať si nevytvoříte více nepřátel než přátel.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika dnes klade několik otázek. Je těžké ji jasně vidět. Jste-li ve vztahu, pak můžete mít pocit, že nechápete, co se vám partner snaží sdělit některými svými nedávnými činy, které rozhodně neodpovídají vaší představě o láskyplném vědomí. Možná je na čase se ozvat a stanovit si hranice.

Práce

Nyní je čas, kdy byste měli zúročit všechnu svou tvrdou práci za posledních deset měsíců. Během následujících čtyř týdnů zjistíte, že uzavíráte velký cyklus. Ukončete všechny volné konce a sklidíte odměnu, kterou si zasloužíte.

Peníze

Nyní můžete mít plné ruce práce se záležitostmi týkajícími se zaměstnání a zdraví. Vaše pracovní vytížení se může náhle zdvojnásobit nebo můžete získat více projektů na volné noze, které jsou příliš dobré na to, abyste je odmítli. Vaše síť možných zdrojů zaměstnání se rozšiřuje, což naznačuje, že se také můžete dozvědět o práci ve svém oboru, o kterou opravdu stojíte. S ohledem na vaše štěstí zde bude nejlepší, když se pokusíte vstoupit nohou do dveří.

Zdraví

Dopřejte si prostor, který potřebujete k tomu, abyste prožili dobrý a zdravý týden. To zahrnuje plánování dopředu. Mějte představu o tom, jaký druh cvičení si každý den užijete, naplánujte si alespoň tři jídla, která si připravíte doma (se zbytky na oběd na další den!), a dejte si rámcově hodinu, do které se máte připravit na spaní. Takové plánování vám pomůže, když se budete snažit zklidnit energii svého těla v hektickém období.

Přečtěte si také