Denní horoskop LVA na 21. 2. 2024

Lev 21. 2. 2024

Dnešek je posledním impulsem k dokončení velkého projektu, na kterém pravděpodobně již nějakou dobu pracujete, Lvi. Přestože vaše jméno nebude na obálce knihy nebo obchodního návrhu, jste rádi, že jste sehráli tak významnou roli při jeho dokončení. Nezapomeňte si dnes dát výživnou snídani a oběd, protože pravděpodobně budete pracovat až do večeře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet vám dává příležitost začít znovu, ale ne dříve, než si důkladně protřídíte zásuvky a šatník. Je to skvělý čas na revizi minulosti a všech starých vztahů a na vyčištění svého domova od všech trosek starých románků, aby nový vztah, na který čekáte, měl prostor zabydlet se u vás doma.

Práce

Vaše fyzická energie je silná, což vám dává schopnost vytrvat v dlouhých a únavných projektech. Využívejte svou energii moudře, místo abyste ji nechali promarnit. Zabývejte se svou vlastní prací místo práce jiných lidí.

Peníze

Teď jste se ocitli v malé pasti. Na domácí frontě se dějí různé věci a na kariérní frontě se objevují různé příležitosti. Jste však hnáni úzkou cestou směrem ke své vztahové situaci. Sami to vydržíte jen krátce. Natáhněte ruku, jak jen můžete, k ostatním, kteří vám mohou pomoci.

Zdraví

Dnešní den může vypadat jako den, kdy se jen pracuje a nic se neděje. Disciplína a rutina nejsou vaší oblíbenou kombinací. Pokud však máte před sebou nějakou práci na svém těle, jako je zastavení některých špatných návyků a zahájení nových, dobrých, bude se vám to dnes dělat snáze. Najděte si na internetu inspirativní recepty a naplánujte si několik jídel na týden. Tím, že vyzkoušíte něco nového a zdravého, dosáhnete něčeho důležitého a zároveň vás to bude bavit.

Přečtěte si také