Denní horoskop LVA na 24. 3. 2024

Lev 24. 3. 2024

Pokud se vás někdo pokusí kritizovat, nebojte se bránit. Ostatní lidé se nebudou bát říkat své názory a vy byste se také neměli bát. Můžete mít pocit, že vás někdo popichuje klackem. Pravděpodobně z vás chtějí jen dostat nějakou reakci. Buďte upřímní v tom, co cítíte, a vysvětlete své výroky, místo abyste byli jenom zakřiknutí.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Denní planetární konstelace s sebou přináší pocit, že máte co oslavovat. Chcete-li se o tento pocit štěstí podělit s někým blízkým, vezměte ho někam na výjimečné místo. Pokud hledáte romantiku, můžete ji najít na místech, kde panuje silná umělecká atmosféra. Zvažte procházku po umělecké galerii nebo kulturní výstavě.

Práce

Pokud něco funguje bez problémů, nechte to tak. Nemá smysl se snažit narušit plynulost, když se zdá, že vše funguje bez problémů.

Peníze

Tento týden je věnována pozornost vašemu peněžnímu sektoru. V úvahu přichází to, jak vnímáte roli peněz ve svém životě, a také moudrost vašich posledních finančních plánů. Je čas zpochybnit vše, i to, co jste před několika měsíci považovali za skvělé. Povzbudivá znamení z vesmíru se týkají vaší výdělečné síly, zatímco hrany jakýchkoli negativních zpráv se zmírňují. V každém případě jste na správné cestě.

Zdraví

Pozastavení úsudku vám umožní vidět více pravdy. Pozastavení posuzování sebe sama vám umožní vidět zejména vaši vnitřní pravdu. Dnešní astrální konfigurace je skvělá pro osobní zkoumání. Děláte pro sebe věci, které napomáhají vašemu pocitu pohody, nebo věci, které ho naopak snižují? Jaké chování vidíte u svých přátel, které obdivujete a které byste chtěli následovat? Máte svobodu zvolit si své vlastní zdravotní postupy.

Přečtěte si také