Denní horoskop LVA na 25. 11. 2022

Lev 25. 11. 2022

Dnes si zachovejte rozvahu. Mohli byste se dozvědět důležité informace. Možná získáte dobrý investiční tip nebo horký tip na burze. Přestože se zdá, že vaše finance brzy zaznamenají výrazný vzestup, nevrhejte se do ničeho zbrkle. Spěch dělá neplechu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete mít pocit, že balancujete na okraji propasti. Pocity jsou intenzivní a situace s milovanou osobou může vyletět do vzduchu. Můžete podniknout rychlé kroky, abyste to změnili dříve, než se vám to vymkne z rukou, a můžete to udělat tak, aby to, co se stane, skutečně zlepšilo váš vztah k lepšímu.

Práce

Vnitřně cítíte, že máte ve světě určitou a důležitou roli. Tato role je do značné míry spojena s vaším konečným kariérním osudem. Podívejte se do svého nitra a zjistěte, zda jste s tímto cílem skutečně na správné cestě. Hledejte odpovědi ve svém nitru.

Peníze

Vesmír nyní podá pomocnou ruku každému, kdo pracuje - nebo se snaží pracovat - doma. Vzhledem k tomu, že astrální aktivita se odehrává ve vašem domě domova a vnitřních emocí, můžete zažívat bouřlivé pocity nebo mít problémy s tím, aby se váš domov stal klidným místem pro práci. Mezitím je zde energie, která vám umožní přesunout podnikání do vašeho domova za předpokladu, že vynaložíte určité úsilí na to, abyste si určili, jak si uspořádáte své dny.

Zdraví

Nebude to pro vás lehký den, zvláště pokud jste vynechali snídani! K dalšímu jídlu doporučujeme nějaké bílkoviny. Dnes byste si měli dopřát především luxus pocitu uzemnění. Dosáhnout tohoto cíle je pro každého jiné, ale dá se říci, že bude lepší, když si dáte domácí večeři, než když si dáte jídlo s sebou, bude lepší, když půjdete pěšky, než když budete cestovat autem, a bude lepší, když budete spát ve vlastní posteli než v posteli někoho jiného - i když to nutně neznamená, že budete spát sami!

Přečtěte si také