Denní horoskop LVA na 25. 2. 2024

Lev 25. 2. 2024

Je pravděpodobné, že se cítíte připraveni na změnu, Lvi. Není to tím, že byste byli nespokojeni se svou prací nebo prostředím, spíše vaše mysl touží po nových výzvách. Tento hlad můžete ukojit tím, že převezmete větší zodpovědnost v práci nebo se přihlásíte na večerní kurzy po práci. Jakákoli nová a odlišná činnost poskytne vaší mysli podněty, po kterých touží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní konjunkce planet je skvělým dnem pro improvizovaný večírek, na který by bylo dobré pozvat hosty s novými a velmi odlišnými zájmy, než jsou ty vaše. Pokud vás fascinuje umění, pozvěte si na večírek pobuřující umělce.

Práce

I když nemáte rádi neshody s lidmi kolem sebe, dnes to může být nutné zlo. Postavte se obtížným otázkám čelem.

Peníze

Teď jste se ocitli v malé pasti. Na domácí frontě se dějí různé věci a na kariérní frontě se objevují různé příležitosti. Jste však hnáni úzkou cestou směrem k vaší vztahové situaci. Sami to vydržíte jen chvíli. Natáhněte ruku, jak jen můžete, k ostatním, kteří vám mohou pomoci.

Zdraví

Snažte se v tomto období věnovat zvláštní pozornost zdraví svých plic. Doporučujeme vyhýbat se cigaretovému kouři. Také komunikace s vašimi spolupracovníky a další každodenní vztahy budou dnes náročné. Možná budete mít pocit, že se chováte naprosto jasně a dokonce tolerantně, ale někteří lidé to prostě nepochopí. Pokud se přistihnete, že v sobě dusíte frustraci, zkuste si představit sebe sama ve světě, který si přejete vytvořit, a nenechte se odradit neschopností lidí kolem sebe.

Přečtěte si také