Denní horoskop LVA na 28. 1. 2023

Lev 28. 1. 2023

Možná se přistihnete, že hodiny zíráte na prázdnou stránku a snažíte se na papír napsat, co opravdu chcete říct, Lve. Možná vaše motivace ochabuje. Vaše mysl se dnes vznáší v oblacích a může pro ni být těžké udržet se u úkolu. Jakmile se však pustíte do psaní nebo do jakékoliv práce, kterou potřebujete dokončit, věci jako by samy plynuly k dokončení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete si muset zachovat smysl pro humor, pokud jde o dnešní události. Vztahy mohou být plné nedorozumění menšího druhu, která se však mohou ukázat jako velmi nepříjemná, pokud se budou opakovat. Pokud se pokusíte zaujmout stanovisko, situaci ještě zhoršíte. Mnohem lepší je jednoduše se jim zasmát.

Práce

Rozhovor, který dnes povedete, na vás bude mít pravděpodobně velmi hluboký dopad. Velká proměna může nastat v důsledku jednoho prostého dialogu s někým, koho potkáte během svého každodenního pracovního režimu. Berte tato setkání vážně.

Peníze

Tento týden jste společenský motýl. Tolik času strávíte komunikací s novými přáteli, kolegy, mentory a klienty, že možná zjistíte, že jste překročili svůj rozpočet na výdaje. Nechte to být, jen pro tentokrát. Ačkoli nadměrné utrácení není dobrý zvyk, který by se měl pěstovat, jste dost chytří na to, abyste věděli, kdy říct dost. Navíc nakonec budete spolupracovat s tolika lidmi, že je to dobrá investice do své finanční budoucnosti.

Zdraví

Sledovat, jak svět plyne, vám v těchto dnech nestačí. Chcete více akce, více se zapojit do dění, více lidí, se kterými můžete komunikovat: více, více, více! To je účinek dnešního aspektu, který bude trvat několik dní. Berte tento příval energie s rezervou, protože se vám nemusí chtít dotáhnout do konce vše, co v této fázi začnete. Bylo by moudré, kdybyste se drželi svého pravidelného cvičebního režimu.

Přečtěte si také