Denní horoskop LVA na 28. 2. 2024

Lev 28. 2. 2024

Dnes byste se mohli dozvědět o povýšení nebo o nové vzrušující výzvě v práci. Přestože je to něco, co jste si přáli už dlouho, můžete váhat, zda to okamžitě přijmout. Mohlo by to být proto, že vaše sebevědomí je nyní poněkud nízké, Lve? Nenechte se zastavit. Tento pocit je pouze dočasný, zatímco příležitost by se mohla rozvinout v něco trvalého. Nepromarněte svou šanci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tato planetární konfigurace znamená, že váš současný vztah by potřeboval trochu vzrušení, abyste do něj vnesli nový život. Cokoli, co by vám pomohlo obnovit atmosféru otevřenosti a svobody, kterou jste mezi sebou cítili na začátku, by dokázalo zázraky. Zkuste podniknout něco tak odlišného od všeho, co jste dělali předtím, že si nemůžete pomoct a znovu se zamilujete.

Práce

Vyžádejte si radu od mladších lidí, než jste vy. I když to nemusí být automatická reakce na potíže, které máte, věřte, že tento postup bude mít zcela jistě výsledky, které hledáte. V mládí je moudrost.

Peníze

Jste téměř jako plátno, na které mohou ostatní promítat své naděje, obavy, úspěchy a další. Díky tomu se i tento týden můžete stát tím, kým chcete být. Pokud tedy toužíte po lepší práci nebo po pozici na vyšším stupni potravního řetězce, než na jakém se nacházíte nyní, chovejte se, jako by už byla vaše. Aspekty vám pomohou projevit finanční změny, které chcete ve svém životě vidět, a odložit si něco do budoucna.

Zdraví

Pro udržení dobré kondice není důležité jen správně jíst a cvičit. Můžete mít prospěch z toho, že budete věnovat větší pozornost všemu ve svém životě: jak čisté je vaše auto? Stelete si každé ráno postel? Jak dlouho neperete prádlo? Tyto věci ovlivňují to, jak vnímáte život, zda je snadný, nebo těžký, zda jste optimisté, nebo pesimisté. Dnešní postavení planet podporuje obecné zkoumání těchto konečných součástí života. Využijte sílu.

Přečtěte si také