Denní horoskop LVA na 29. 11. 2023

Lev 29. 11. 2023

Je pravděpodobné, že jste pracovali příliš tvrdě a příliš dlouho. Nemyslíte si, že nastal čas na malou přestávku? I když se vám podaří vytáhnout se z postele, pravděpodobně toho moc nedokážete. Když nemáte srdce, těžko se vám bude pracovat. Několik dní odpočinku a relaxace vás omladí. Možná byste si měli udělat krátký výlet za město.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud je váš nejnovější vztah nejen tajný, ale také nebezpečný podnik, pak se můžete cítit ještě více pohnuti k tomu, abyste riskovali. Možná byste ji rádi vzali ven a předvedli ji. Život a láska jsou neustálým sledem změn a rizik – možná se to vyplatí právě dnes.

Práce

Dbejte na to, aby vaše komunikace byla upřímná a vášnivá. Pokud je v komunikaci cítit podtón hněvu, frustrace nebo neštěstí, lidé, se kterými komunikujete, nebudou příliš reagovat na vaše potřeby a nebudou vás podporovat. Buďte upřímní a zůstaňte pozitivní.

Peníze

Máte před sebou období příležitostí, ale také nestability, pokud jde o zaměstnání a zdraví. Je důležité být připraven jednat, protože nové místo může přijít nečekaně. Nedávejte výpověď dříve, než si budete jisti, že nová práce bude fungovat. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši komunikaci, je nutné mít vše písemně, než začnete hazardovat se svými finančními prostředky.

Zdraví

Dnešní astrální energie posiluje váš přirozený smysl pro uzemnění. Krk, hrdlo a štítná žláza jsou zvláštní oblasti těla, o které je třeba obzvláště pečovat. Štítná žláza řídí naši fyzickou hmotnost. Pravidelné cvičení, které provádíte, pomáhá štítné žláze chránit vaše tělo před nepravidelným přibýváním nebo ubýváním na váze. Pokud sedíte u počítače, věnujte zvláštní pozornost krku. Nezapomeňte si tyto svaly během dne protáhnout.

Přečtěte si také