Denní horoskop LVA na 30. 12. 2022

Lev 30. 12. 2022

Lvi, dnes můžete pocítit trochu zklamání. Možná budete mít tendenci považovat všechny překážky, na které jste narazili na cestě k dosažení svých cílů, za osobní selhání, a pokud to dovolíte, může vás tato myšlenka provázet po celý den. Snažte se zůstat objektivní a neztrácejte nadhled. Vždyť jste ani neprohráli žádnou bitvu – přinejhorším se jedná o menší konflikt. Je pravděpodobné, že pokud budete i nadále tvrdě pracovat, válku stejně vyhrajete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Život je plný překvapení a něžných okamžiků a současný astrální aspekt poskytuje možnost obojího. Setkání, ke kterému dojde zničehonic, vás může strhnout do světa fantazie, kde věci nejsou tak docela takové, jak se zdají. Vše je dokonalé, idylické a pozitivně magické, takže si to užívejte, dokud můžete, ale nečekejte, že si to všechno necháte.

Práce

Lidé se dnes přikloní na vaši stranu a uvědomí si, že váš umělecký přístup je nejlepší. Nebojte se předvést svou neuvěřitelnou fantazii. Tuto vlastnost není třeba skrývat. Je to něco, na co můžete být hrdí. Máte v ní velkou sílu.

Peníze

Podpůrný aspekt vám dává pevný základ, na kterém můžete stavět své peněžní sny. Jiný aspekt otřese vašimi blízkými vztahy a donutí vás zamyslet se nad tím, jak každý z nich přispívá k vašemu životu. Pokud to není mnoho, může být propuštění některých z nich vstupenkou k většímu štěstí. Mezitím se vaše nápady, výrobky a služby dostanou k většímu počtu zákazníků. Úspěch není daleko.

Zdraví

Svět se od loňského roku změnil a nikdo z nás není imunní vůči změnám, které se odehrávají v našem osobním životě. Dávání získalo nový význam: musíme dávat ze své mysli, ne ze své peněženky. Musíme se otevřít novému způsobu života s druhými. Berte toto období změn vážně a nezůstanete pozadu. Jóga je úžasné cvičení, které dává sílu mysli, aby ukázala tělu nový způsob bytí.

Přečtěte si také