Denní horoskop LVA na 5. 9. 2022

Lev 5. 9. 2022

Možná máte pocit, že se vám nedostává pozornosti, kterou potřebujete nebo si zasloužíte, Lvi. Z tohoto důvodu můžete mít odpor k lidem, o kterých si myslíte, že by vám ji měli věnovat. Tento postoj pravděpodobně způsobí, že vám lidé budou méně ochotní vyjít vstříc. Kdo by chtěl být v blízkosti někoho tak potřebného a nešťastného? Než se se svými problémy obrátíte na druhé, zaměřte se na sebe a své vlastní uzdravení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jakýkoli rozhovor bude dnes velmi poučný. Rozhodně se nebude týkat tak běžných témat, jako je cena steaku nebo počasí. Pokud máte svému blízkému člověku co říci, bude to muset být formulováno v metafyzickém žargonu. Zdá se, že to je jediný jazyk, kterému dnes rozumí, i když je to neuvěřitelné.

Práce

V mnoha ohledech jste ve velmi příznivé situaci. Pevně se orientujete v daných pojmech a zároveň jste naladěni a citliví na emoce druhých lidí. Komunikace s ostatními probíhá díky těmto faktorům velmi dobře.

Peníze

Toto období je pro vás ve znamení nabídek a využívání nových příležitostí, jak si vydělat více peněz. Aspekty ovlivňují peníze a hodnoty, což naznačuje období růstu v tomto sektoru. Jste nyní studnicí nápadů, a tak si je nezapomeňte zapsat, abyste neztratili přehled o budoucím zdroji příjmů. Pokud jste jimi zahlceni, uvádějte je do praxe postupně.

Zdraví

Říct, co si myslíte, se dnes bude zdát mnohem snazší. Vaše emoce mohou vybublat, když to budete nejméně čekat, a možná dokonce vyšlete z úst štiplavé slovo, aniž byste si to uvědomili. Moudří budou dbát na to, aby v těle spalovali energii cvičením, a budou dbát na to, aby si řádně odpočinuli. Když je tělo v kondici, mysl se ubírá předvídatelnější cestou a vztahy s ostatními jsou harmoničtější.

Přečtěte si také