Denní horoskop PANNY na 11. 12. 2022

Panna 11. 12. 2022

Nikdo není tak prozíravý jako vy. Vyznáváte nové vynálezy a trendy a možná máte neodolatelnou touhu připojit se k avantgardní skupině. Starý způsob jednání vám připadá zastaralý a už se ho nechcete nijak účastnit. Už nesnesete pracovat podle starých zásad. Jste ve vyhroceném rozpoložení. Dávejte si pozor na rozdmýchávání konfliktů.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska může být dnes zábavná, pokud si užíváte pocit, že vás neúnavně pronásleduje nezastavitelná síla. Zdá se, že se na vás někdo zaměří a nepustí vás, dokud nebude mít příležitost s vámi chodit. Pokud vám nevadí veškerá pozornost - a to vám většinou nevadí - můžete si to v klidu rozjet.

Práce

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste si prošli svůj pracovní stůl a udělali si v něm větší pořádek. Možná máte nabídky a dokumenty staré několik týdnů nebo měsíců. Tyto informace jsou cenné pouze tehdy, jsou-li uspořádané. Vytvořte si systém archivace, který bude vyhovovat vašim potřebám.

Peníze

Vzhledem k některým silným aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené se sexem, smrtí, transformací a cizími penězi, se může stát, že si budete více půjčovat, než vydělávat, ale nemusíte se bát. S tím, jak se kolem vašeho znamení pohybuje více planet, se můžete těšit na tolik potřebnou podporu v oblasti peněz. Buďte k sobě laskaví a využijte tento čas k plánování a stanovení potřebných cílů.

Zdraví

Znáte frázi "štěstí začátečníka"? Je pro vás typické, že velmi rychle pochopíte smysl daného cvičení - ale stejně rychle vás také omrzí. Například pokud jste doposud dodržovali určitou pravidelnost ve stravování a cvičení, pocítíte účinky téměř okamžitě. Tento pozitivní účinek však také způsobí, že budete mít pocit, že je v pořádku ve své rutině polevit. Odolejte této tendenci a zařaďte do svého zdravého režimu více prvků: choďte dříve spát a dříve vstávejte!

Přečtěte si také