Denní horoskop PANNY na 12. 10. 2022

Panna 12. 10. 2022

Dnes by vás mohl zasáhnout obrovský příval tvůrčí energie v souvislosti s ceněným projektem. Mohla by vás zasáhnout inspirace a vy budete chtít co nejvíce z ní proměnit ve fyzickou realitu. Nebuďte zklamaní, pokud se vaše vhledy rychle vyčerpají a vy narazíte na překážku. Nepokoušejte se o to silou. Prozatím přestaňte pracovat a věnujte se tomu později. Inspirace opět přijde!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste se ocitli pod tlakem a jste stále obklopeni požadavky, věnujte trochu času naplánování výletu se svou poslední láskou. Možná to však budete muset udržet v naprostém utajení, protože ostatní se vás mohou snažit přesvědčit, že jejich problémy jsou důležitější než váš klid. Dopřejte sobě i své milované osobě odpočinek.

Práce

Vaše dobromyslná a společenská povaha vám přinese velkou odměnu. Ostatní lidé jsou vašimi největšími spojenci, protože vám nabízejí podporu a povzbuzení. Navíc s radami druhých dokážete mnohem více, než byste dokázali sami.

Peníze

Čeká vás zajímavé období. Ostatní přitahujete vy a vaše sdělení, takže pokud máte přednést prezentaci nebo nabídnout prodejní nabídku, naplánujte si ji na tento týden. Díky příznivému vesmíru je nejvíce ovlivněna vaše komunikace. Jak můžete kompliment, který jste obdrželi, posunout na vyšší úroveň a proměnit ho v povýšení?

Zdraví

Dnešní tranzit vytváří období vysoké citlivosti. Možná budete mít chuť schoulit se do klubíčka a zůstat v blízkosti domova. Vyniknou věci, které vám poskytují bezpečí. Řiďte se svým srdcem, ale snažte se soustředit také na svůj wellness program. Jinými slovy, pokud nemáte náladu pumpovat železo, dopřejte si alespoň dostatek horkého bylinkového čaje. Šípkový čaj vám pomůže udržet energii v pozitivním směru.

Přečtěte si také